Asker Fotball og Vegard Skogheim skiller lag

Asker Fotball og Vegard Skogheim er enige om at Asker skal ha en ny trener i 2023.

2022 har vært en lang og skuffende sesong for både trener og klubb.

Første år med Skogheim som trener i 2020 endte som kjent med kvalik-spill etter 2. plass i seriespillet. Sesongen etter, i 2021, endte Asker på 3 plass, et godt stykke bak opprykkslaget Kongsvinger. Og nå i 2022 må altså klubbens a-lag ta det tunge steget ned en divisjon. 

Skogheim og daglig leder Walstad har samtalt tett de siste to ukene om veien videre, og partene er blitt enige om å skille lag etter årets sesong.

Begge parter er skuffet over sluttresultatet der spillere, trenerteam og klubb har ikke levert som ønsket.

Med dette som faktum erkjenner vi at selv om økonomien åpenbart har gitt utfordringer underveis, både kunne og burde nedrykk vært unngått.

IMG_6202.JPG
Sesongen 2022 ga dessverre ikke nok slike bilder. Det endre med nedrykk, og nå er altså trener og klubb enige om å skille lag.

 

Skogheim; - Etter interne samtaler med spillere, og med daglig leder, ser jeg at basert på tilbakemeldinger fra spillergruppa blir det vanskelig å lede laget videre. Jeg takker for tre fine år i Asker, og ønsker klubben og spillere lykke til videre.

Daglig leder Walstad ; - Etter en totalvurdering har vi sammen kommet til at det beste er å slippe til en ny trener. Vi har ikke nådd målene våre, og 2022 ble en klart svakere og mye vanskeligere sesong for alle sett opp mot 2020 og 2021. 

Nå legges nye planer, for 2023-2025 og førsteutkast av dette vil bli presentert for medlemmer og supportere mandag 7. november 1930 på Føyka.

Endelig plan for neste 3-årsperiode vedtas i løpet av November.. 

Asker Fotball takker Vegard for jobben som er lagt ned, og ønsker den joviale trenere all hell og lykke til på reisen videre. 

 

Annonse: