Asker Fotball tilbyr fotballaktivitet til ungdomsskoleelever

Og det er erfarne trenere som skal lede øktene

I en tid hvor mange tilbud er stengt ønsker Asker Fotball og tilby aktivitet for alle som ønsker på Borgen kunstgress. To instruktører er til stede som leder henholdsvis fotballøvelser og grunntrening.

Innholdet i økta vil formes etter deltagernes ønsker, og det er ingen krav til nivå eller forkunnskap. Målet er at dette skal være nyttig trening på lystbetont måte for alle.

Grunntreningen er relevant for alle idretter eller bare for de som ønsker en mer velfungerende kropp. Økta kan bestå av stabilitetstrening, styrke og balanse eller forskjellige løpsøvelser, fra korte og eksplosive til lengre intervaller.

Fotballdelen vil dreie seg om ballkontroll og øving av tekniske ferdigheter, pasninger og avslutninger.

Coronaretningslinjer vil naturligvis følges og vi oppfordrer alle til å vaske hender før oppmøte.  Alle som deltar skal være symptomfrie.

Ta med vann, egnede sko og treningsklær tilpasset været. Evt annet du trenger for å gjennomføre en økt.

Aktiviteten vil foregå tirsdager 14.30 med oppstart tirsdag 12. mai. Vi ser for oss å holde på ca en time.

Ved godt oppmøte vil det hentes inn A-lags spillere som assistenter, men p.t. er dette instruktørene:

Rolf Magnus Bredal har lang erfaring som spiller og trener i ungdomsavdelingen og som keepertrener på A-laget i Asker Fotball. Han er i dag ansatt som trener ved fotballinja på Asker VGS, er hovedtrener på juniorlaget og jobber på akademiet.

André Muri har 307 kamper i Eliteserien over 15 år og jobber i dag med samfunnsprosjekter i Asker Fotball og på klubbens akademi.

Begge to er lekne, sympatiske og vant til å forholde seg til ungdom og har mål om å få til nyttige og morsomme økter.

Annonse fra Obos-ligaen: