Asker G15 sikter mot Interkrets

Og lørdag kl 17:00 ønsker de massiv støtte på tribunen!

Det har seg slik at i 15års-klassen spiller de beste lagene i Oslo kvalifisering for å nå Interkretsserien året etter, altså som 16-åringer. Interkrets er en avdeling bestående av de beste lagene fra fire kretser, Akershus, Indre Østland, Oslo og Østfold. Slik er det ihvertfall i en corona-fri verden. Vi får håpe at situasjonen normaliserer seg i løpet av neste år, slik at vi får spilt en hel sesong, og mot lag fra andre kretser. 

OPE_mlag_Forside_2
OPE jobber tett med guttene i en god treningsuke.

Høstens kvalifisering for Interkretsserien i 2021 har startet svært bra for Asker Fotballs 15års-lag. Laget har spilt syv kamper og har vunnet samtlige, med 51-4 i målforskjell! Laget har fem kamper igjen å spille, og førstkommende lørdag blir det et slags toppoppgjør da Ski kommer på besøk til Føyka. I tillegg til Ski kjemper Fornebu, Lyn, Vålerenga og Skeid om de øverste plassene. Sannsynligheten er stor for at det kun er det laget som vinner avdelingen som går til Interkrets, i tillegg til lag nr en i den andre 1.divisjonen.

Avslutning_1
Høy intensitet på gårdsagens trening. Spillerne var "PÅ".

Asker Fotballs 2005-årgang er svært spennende. Troppen består av 18 dedikerte spillere, som virkelig forsøker, og lykkes ofte med, å spille en offensiv og attraktiv fotball. 

LAGETS MOTTO: 

-Vi skal angripe fra første minutt!

-Vi skal angripe i 2 x 40 minutter!

Possesion_1
Possession og spill mot små mål. Gode øvelser med ambisiøse G15-gutter.

Klubben ser selvsagt lenger fram enn 2021 med spillerne i denne troppen. Vi håper flere vil ta ytterligere steg som fotballspillere slik at vi får se de i Asker-drakta som juniorspillere, og forhåpentligvis vil noen av de kunne ta steget opp på A-laget etter hvert. Interkrets i 2021 er viktig, men hovedmålet på sikt må selvsagt være å få fram spillere til vårt A-lag.

Avslutte_Angrep
Viktig å avslutte angrep. Skuddviljen er heldigvis til stedet.

Så får vi se om laget lykkes til slutt…..Vi håper på bred støtte fra tribunen kl 17:00 på lørdag!

Formidlet til Redaksjonen av hovedtrener Ole Petter "OPE" Engebretsen

Annonse fra Obos-ligaen: