Avdelingsoppsettet 2022

Her forleden kom neste års avdelingsoppsett. Og for coach Skogheim var det helt OK.

- Vi skal uansett jobbe knallhardt i vinter, så sånn sett er dette oppsettet helt ok. De lag som kommer ned fra OBOS blir fort regnet som favoritter, samt at som regel ett av de nyopprykkede lagene fra 3. divisjon fort kan få flyt inn i seriestarten. I tillegg blir det enten kort busstur, eller fly fra Gardermoen, de gangen vi skal ha bortekamp, oppsummerer trener Vegard Skogheim når redaksjonen ber han kommentere avdelingsoppsettet for 2022.

Asker_KIL_2021.png
I 2021 møtte Skogheim og gjengen Kongsvinger. I 2022 møter vi et annet lag som "Skogen" også har trent; Ull/Kisa.

For også denne gang rykker det ned et lag fra OBOS-ligaen som Skogheim har trent. De gule og grønne fra Jessheim

- Det viser seg det at lagene som rykker ned fra OBOS-ligaen fort må finne seg i å være favoritter for kommende sesong. Og det stempelet får fort Ull/Kisa i 2022. For selv om det er en klubb jeg har trent, så er det 4 trenere siden og mye har skjedd, så det er et helt nytt lag siden jeg var der. 

Videre har Skogheim og teamet gitt spillertroppen egentreningsprogram som starter mandag 13.12. Samt at spillerne også skal få noen fridager, før man samles til fellestreninger igjen 10.01.2022.

Skjermbilde 2021-08-28 kl. 07.58.25.png
Nå er det egentrening etter program tilrettelagt fra klubb, som gjelder for Harald og Aaron.

- Og så satser vi på omtrent 8 treningskamper, før vi starter opp serien. For nå håper vi på en normal sesong med en normal terminliste. Det har nesten vært "tullete" de to årene jeg har vært her, smiler en munter Skogheim vel vitende om at det har vært flere faktorer man rår fint lite over i sine to første sesonger på Føyka

Se avdeling 1 og 2 for PostNord-ligaen neste år her! 

Annonse: