Bekmørkt på Vestlandet

I dag stemte fint lite i Idrettsparken i Egersund. Dermed en tung reise hjem for våre gutter.

Måltavla endte til slutt på 4 mål til hjemmelaget. Og de kunne fort hatt mere, men vi hadde heldigvis Thomas Lia bakerst. For i dag var ikke en kamp for historiebøkene til Asker Fotball. Mere en kamp vi bør glemme og legge bak oss fortest mulig for å fokusere på kamper som kommer. 

For det var naturlig nok hjemmelaget som startet kampen best; med balltempo, fysikk og ballinnehav som vi ikke matchet dem på i dag. Og bakerst stod Thomas Lia godt og reddet flere tilløp fra hjemmelaget. Videre tok de ledelsen på kjipest måte, når vi har corner. De kontret godt og utnyttet en svakt slått corner. Dermed kunne de gule og sorte gå i garderoben med en ledelse. Fortjent nok det. 

Til 2. omgangen gjør vi et bytte og får løftet spillet høyere i banen. Men den avgjørende kvaliteten hadde vi glemt å ta med oss fra Føyka i dag. Dermed kunne hjemmelaget kontre inn ytterligere ledelse i det vi ble for unøyaktige. Og det var egentlig melodien i 2. omg. Som gjorde at hjemmelaget kunne innkassere 3 poeng på en svak Asker-dag. 

Egersund v Asker 4-0

Gule kort: Ahmed 34. min. 

Tilskuere: 180

Asker: Lia - Isegran, Jones, Madsen, Ahmed - Bencsik, Fuhre, Strangstad - Fazi, Scriven, Sereba. Innbytt: Skaug, Hauso, Solvang Nilsen, Abshir og Sunde. 

 

Annonse: