Bjørknes forlenger samarbeidet med Asker Fotball ut 2023

Asker Fotball kan nå presentere fantastiske nyheter idet det gode samarbeidet med Bjørknes forlenges og styrkes. Det betyr 20 studieplasser med 80% rabatt og veiledning til venner av klubben.

Bjørknes er en tradisjonsrik skole som tilbyr privatistundervisning med høy kvalitet. Våre lærere er engasjerte, kunnskapsrike og eksperter på eksamensrettet undervisning!

Bjørknes har et bredt tilbud innenfor studiespesialiserende fag, og tilbyr både stedlig undervisning, streaming og nettkurs.

Trenger man veiledning i forkant eller underveis i studiet, vil våre erfarne rådgivere være tilgjengelig året rundt.

Streamingproduktet gir elevene høy grad av fleksibilitet, og innebærer at man kan følge klasseromsundervisningen fra der man måtte være – live eller i opptak understreker daglig leder Hanne Dypdahl.

Vi er veldig glade for at Bjørknes blir med oss videre sier Rune Klemetsdal.  At vi nå får 20 studieplasser til 80 % rabatt, betyr mye for spillere og ansatte og at vi i sammen med Bjørknes kan tilby både veiledning og studier.  Dette vil styrke klubben, spillere og våre ansattes muligheter for vekst og økt kompetanse.

NÅ gir vi også DEG muligheten til å benytte tilbudet som venn av Asker Fotball.

Vi har satt av 3 plasser og førstemann til mølla gjelder!

Kontakt Stefan Myrvold - stefan.myrvold@bjorknes.no

Bjørknes 1

Bjørknes 2

Annonse: