Bråstopp mot Ullern

Så kom årets første tap lørdag borte mot Ullern. Og direkte ufortjent var det ikke.

Asker dro til Ullernbanen med god selvtillit, masse mål siste kamper og serieledelse. Men Føyka-gjengen kom fort ned på bakken etter 90 endte minutter. For hjemmelaget var best lørdag formiddag på Oslo vest. Det selv om Asker gikk i ledelsen etter en gavepakke fra hjemmelagets keeper. Syvertsen på blank kasse fra 7 meter var ikke vond å be, og dermed blå, for anledningen, ledelse.

Syvertsen sendte oss enkelt i ledelsen. Men flere mål ble det dessverre ikke på Asker-gutta lørdag.

For selv om lørdagens oppgjør på mange måter var jevnt, så var det tydelig å se at Asker-gutta ikke var på sitt normale nivå. Unøyaktighet, slurv og hakking i både ballbehandling og pasningsspill, var dessverre nøkkelord for å beskrive vår innsats lørdags formiddag. Og vertene Ullern viste tidlig at de ville være skumle på sine overganger når de fikk muligheten. Derfor ingenting å si på at de kunne utlikne til 1-1 rett før pausen. Asker var med andre ord advart, og man gikk til pause med en visshet om denne dagen skulle man få det tøft.

2. omgangen blir så en forlengelse av første. Asker sliter med å komme på nivå, Ullern er skumle når de kommer og kjemper godt. Så når Asker viste lav kvaliet i sitt spill, var Ullern ikke snauere enn at de tok for seg, og kriget inn en ledelse rett før slutt. Og når ikke Føyka-gutta maktet å legge ytterligere press på de rød-hvite, så kunne hjemmelaget juble høyest for 3 poeng og hjemmeseier.

Tidligere Asker-spiller Julian Skaret kom seieren ut av de fleste dueller på Ullernbanen lørdag. Dermed kunne han og Ullerngutta juble for 3 poeng.

Trener Bredal er klar i sin dom etter lørdagens prestasjon;

- I dag er vi milevis unna der vi ønsker og forventer av oss selv. Vi visste at Ullern er et lag som ville gi oss trøbbel om vi ikke var intense nok og angriper kampen, og i dag gjorde vi ingen av delene. Bare å strekke armene i været til de som møtte opp for å bli kokt på tribunen. Det fine er at vi vet hva vi er kapable til, og vi er klare til å hente det frem igjen om en uke, er oppsummeringen fra trener Bredal etter kampslutt.

Og ja, vi har alle muligheter til å komme tilbake på seierssporet igjen, førstkommende lørdag. Da venter KFUM lørdag 08. juni på Føyka.

Ullern v Asker 2-1

Mål: Syversten

Gule kort: Emanuelsen, Jørgensen

Tilskuere: 120

Asker: Hejer - Emanuelse, Jones (k), Pettersen, Kristiansen - Sorter, Ryssdalsned, Fredriksen, Bækken - Fazi, Syversten

Innbyttere: Jørgensen, Spiten, Adukonis, Nissen-Lie