Skjermbilde 2023-09-08 kl. 18.01.48

Bredal: -Kamper som lever sitt eget liv

Også i Asker-lerien ser man frem til kveldens lokaloppgjør

Asker hadde siste forberende treningsøkt søndags morgen, for etter en god treningsperiode siden forrige kamp mot Oppsal, øyner trener Bredal at vi går mot et spennende oppgjør på AJ Arena mandag 2. pinsedag. 

Skjermbilde 2024-05-19 kl. 14.29.55.png
Erikas og de andre lagkameraene skal nok en gang bryne seg på gul motstand.

- Hos oss ser det forsåvidt bra ut. Litt endringer i laget siden siste kamp, og det bygger på at vi har sterk konkurranse i laget og kan bruke formspillere. Samtidig har vi også en grunntanke om å bygge hele troppen over en lang sesong. Noe vi har troen på skal bli viktig utover siste halvdel av sesongen, sier coach Bredal til askerfotball.no

Skjermbilde 2024-04-11 120057.png
Asker-gutta har alt hatt et lokaloppgjør i år - mot de Blaa fra Bekkestua. Nå venter et nytt tøft oppgjør mot Bærum i Sandvika.

- Og selv om vi har både studert, vurdert og sett videoanalyse av dagens motstander, så er det omtrent bare å kaste "alt ut av vinduet". For disse kampene lever sitt helt eget liv. Men det er også det som er litt deilig, det er alltid moro å møte Bærum, avslutter Bredal. 

Som håper mange Asker-børinger finner veien til Sandvika og avslutter en flott pinse på AJ Arena. Hvor man kan bli servert et lokaloppgjør som aldri blir kjedelig, som leveres med mål-garanti og som vil bugne av masse unge lokale spillere på begge lag. Vel møt!

Bærum v Asker kl 19:00 AJ Arena Sandvika i kveld!

Annonse: