Bredal: - Veldig bra offensivt

Det ble en god siste kamp før ferien for Askergutta

For det smalt allerede før publikum hadde satt seg på Åssiden. Syvertsen frempå og dyttet inn en retur, og Asker i ledelsen. Men kun minuttet etterpå omtrent, får hjemmelaget frispark. Som går i en Askerspiller og i mål. Skulle dette altså bli tett og jevnt på Åssiden søndag? Nei - er det korte svaret på det. For Asker rykket til, og skaffet seg en solid 5-1 ledelse til pausen.

Askergutta kunne samles for å juble hele 8 ganger søndag.

Og ut av startblokkene i 2. omgang bare økte Asker ytterligere og ledet på det meste 8-1. Før hjemmelaget fikk 2 "trøste" mål, slik at kampen endte med 8-3. Trener Bredal selvsagt en fornøyd mann på Åssiden søndag, men er på ingen måte i mål med det arbeidet som ligger for Føyka-gjengen i år;

- Veldig bra kamp offensivt, og vi skaper masse sjanser i begge omganger. Slipper egentlig som vanlig til litt mere sjanser enn vi ønsker, så der har vi en jobb å gjøre som lag i høst. Fortjent ferie på gutta nå, men vi føler ikke at vi trenger ferie, men kanskje ekstra lurt å få litt fri akkurat nå. Inngangen til høstsesongen blir et egentreningsprogram for hver enkelt, før vi møtes på føyka til trening 30.juli, avslutter en fornøyd Bredal.

Dermed slippes Askertroppen ut i den store ferieverden, med den god smak etter en bestått vårsesong som har gitt tabelltopp.

Første kamp etter ferien heter Oppsal borte. Vi kommer tilbake til mere info om den når tiden er moden. Og det planlegges også en treningskamp når troppen samles igjen, men det er ikke klart pr nå hvem som blir motstander.

Åssiden v Asker 3-8

Mål: Syvertsen x 3, Bækken, Spiten, Ryssdalsnes, Fazi, Årsbog

Asker: Hejer - Emanuelsen, Jones (k), Jørgensen, Kristiansen - Sorter, Spiten, Ryssdalsnes, Bækken - Fazi, Syvertsen

Innbyttere: Årsbog, Adukonis, Juvet-Arnsen, Pettersen