Celina tilbake på Føyka

Nok en gang signerer Celina Behajdin for Asker Fotball. Og nok en gang skal vi få nyte lekre detaljer og finesser fra den lekne venstrebacken.

For Celina har vært i Asker tidligere. Med andre ord er det en spiller som hverken trenger lang presentasjon, eller som trenger å bruke lang tid på å bli varm i trøya. 

Clina_2
Celina har vært på Føyka før han. Her fra et tidligere opphold - hvor det utvises stor ro med ball. Foto: Budsikka

Etter salget av Sivert Westerlund til Raufoss, har Asker-ledelsen vært på søken etter å fylle tomrommet på ventresback-plass. Og det får man nå, som den etterhvert så rutinerte Behajdin er på plass. Klar for en ny periode på Føyka. Og klar for å begeistre Asker-publikummet med sin lekne og kreative spillerstil. 

Sportslig leder Rolf Magne Walstad har dette å si om re-signeringen av Celina;

- En av profilene fra 2017-2018 er heldigvis tilbake på Føyka. Spillerne kåret da selv Behajdin til årets spiller, noe som forteller at hans ferdigheter ble satt pris på da  - som de blir nå. Heldigvis tok Celina utfordringen da vi foreslo comeback i vinter. Etter to måneders trening her på Føyka, er formen i anmarsj. En av få som synes seriestart i juni, er like bra som mai kanskje? - sier RM til askerfotball.no

 

Annonse: