Cup-exit mot Bærum

Veien til Ullevål stoppet onsdags kveld på Føyka. De rosa fra Sandvika ble for sterke.

1. runde NM gikk altså av stabelen i går. Og på programmet stod et lokal-derby som vi så ofte har spilt de siste årene. Men i år er bunken snudd litt, vi spiller i 3. divisjon, Bærum i 2. divisjon. Og til cup-kampen kom Sandvika-laget i rosa drakter, men med god fotball-form siden sist vi møttes i vinter.

Tett og jevnt store deler av kampen - selv om gjestene nok var det beste laget onsdag.

Til pausen stod det 0-0. Selv om det var Bærum som hadde de største sjansene første 45 på Føyka. Dog kjempet vi godt og på tribunen hadde vi super-støtte i en heiagjeng som ga 110% fra start til mål.

Denne gjengen var med å ga topp stemning på Føyka onsdag. Nede til høyre en som også ville være med å heie på Asker.

2. omgangen startet så opp og fortsatte der 1. omgangen slapp. Jevnt, men med Bærum som hadde det største trøkket. Og det ga seg uttelling; i det 53. minutt må keeper Hejer gi en retur, og der er en Bærum-spiller frempå og header bortelaget i ledelsen. Surt, men fortjent. Og utover omgangen prøver vi å mønstre på det vi har fremover, men det blir liksom aldri farlig nok denne onsdags kvelden på Føyka.

Roman og Julian ga 100%. Men det holdt ikke til avansement.

Når gjestene da øker ledelsen sin i det 88. minutt er kampen i realitet punktert. Til jubel for bortesupportere og bærumsgutta. Til skuffelse for Asker-gjengen. Men på en dag vi aldri kom opp på max, har vi ingen problemer med å innse at det beste laget vant.

Men vi skal komme sterkere tilbake! Ny kamp mandag 29.05. Da kommer Hammerfest på besøk. Og de skal få smake!

Asker v Bærum 0-2

Gule kort: Skaret, Jones,

Tilskuere: 345

Asker: Hejer - Emanuelsen, Jones (k), Bordal, Pettersen - Seasy, Skaret, Ryssdalsnes, Fazi - Llullaku, Adukonis

Innbyttere: Mauritz-Hansen, Kristiansen. Langerud, Victorio og Jørgensen