Deilig med kamp igjen!

Onsdagens treningskamp mot Strømsgodset var første kamp på nesten 2 år. Ikke rart det kribla overalt!

André Muri og resten av apparatet tok med seg en spillesugen gjeng til treningskamp i Drammen. Og Gatelaget vårt koste seg stort. 

Bettina
Bettina strålende fornøyd med å være i kampaksjon igjen. Muri og gutta bak likeså.

- Nesten to år siden sist vi spilte kamp og vi kunne knapt drømme om en bedre måte å starte kamp-sesongen på.Det var riktignok bare treningskamp, men stemningen, atmosfæren, intensiteten og kvaliteten var akkurat der vi ønsker at den skal være, oppsummerer en meget fornøyd André etter dysten på Gulskogen i Drammen 

Tett_oppgjør_Godset
Innsatsen 110%. Som alltid.

- Hver enkelt imponerer stort, og det kollektive var minst like bra.Jeg tror vi alle hadde glemt hvor gøy dette er! En hyllest til alle på banen, spesielt Godsetspillerne som holder fokus på å spille best mulig fotball og ta ansvar for at begge lag sitter igjen med en god følelse, avslutter Muri med en klar konklusjon på at Asker dro hjem med en god følelse. Og ikke minst, alle gleder seg til kampene som kommer!

Godset_mot_keeper
Det ble løpt mye og godt på Gulskogen onsdag. Sånn som det skal være på et "vår/sommer-slepp" når 2 spillesugne lag møtes. Takk til Strømsgodset for vertskap. 

Heia fotball!

Heia fellesskap!

Heia #Gatelaget!

 

Annonse: