Deilig seier i Moss

Full pott på bortebane igjen for Skogheims menn.

For etter 2 kamper på Føyka med mager omsetning, kunne Asker-gutta virkelig smile bredt i bussen på vei hjem fra Moss torsdags kveld.

Med en etterlengtet effektivitet, godt angrepsspill og solid defensiv struktur, kunne Vegard Skogheim igjen se gutta sine i den fasong han ønsker.

Celina_2021
Celina Behajdin endelig i aksjon for Asker 2021. Venstrebacken leverte gode varer mot Moss.

Og med en 3-0 ledelse inn til pausen, kunne Asker-leiren bruke 2. omgangen på å belage seg på å ta med hjem en 3-poenger fra Moss denne torsdags kvelden. Dog, Moss hadde så absolutt sine sjanser i denne kampen, men vi var solide i bakre firer + keeper Vegard Pedersen. Og fremover viste vi godt angrepsspill ved alle våre mål, et prov på at Askergutta ville frem og skape ting i denne kampen.

Trio_Moss
En fornøyd trio bestående av Cornelius, Trygve og Didrik stod for dagens mål på Melløs.

Moss v Asker 0-4. Sereba x 2, Solberg Aarstad og Bencsik.