- Det blir godt å komme i gang

I morgen kan Vegard Skogheim igjen sleppe spillerne sine løs for kamp på Føyka.

Vi fikk hovedtrener Vegard Skogheim i tale dagen før årets første kamp. Selv om vi kun snakker treningskamp, så er Føyka-folket veldig klare og gira på å få lov til å møte ekte motstandere igjen. 

Skogheim er klar på at noe av det viktigste i morra blir å få laget og spillerne "i gang". Men også ønsker han å se prov på både struktur, godt pasningsspill og gjenkjennelse av det man har trent på gjennom vinteren. 

- Det aller viktigste er å få troppen i gang på stor bane mot et annet lag! Og da snakker vi generelt om det å løpe mye på en store bane og forholde seg til en motstander. Men også ønsker vi å se igjen det vi trener på i det daglige. Vi skal holde god defensiv struktur og vi skal ha gode avstander. Og vi ønsker også å se hurtig pasningsspill, sier Vegard til askerfotball.no

På spørsmål om hvordan spilletid i morgendagens kamp skal fordeles, sier Skogheim følgende; 

- Alle vil få minutter på banen i morgen. Noen 90 minutter, noen 60 og noen 45. Samtidig har vi spillere som er ute med forskjellige ting, så det er blir ikke en full tropp vi matcher i morra. Feks er Roman fortsatt ute etter sin kneoperasjon, Jesper ute med et lite benbrudd i foten, Petter med strekk i låret, brøderene Kastrati med kjenninger i kne og rygg, samt Celina med en liten strekk. 

OKEKE_3
Får vi se nysignerte Okeke i aksjon i morgen?

Ellers kan Skogheim fortelle det at troppen har trent nokså hardt i en 3-4 ukers periode nå, og at man er litt "på stålet" - men at planen er å sleppe opp fremover og time ting riktig inn mot seriestart. 

- Vi er fornøyde med det som blir levert på treningsfeltet og nå ser vi frem til å komme i gang. Ikke bare spillertroppen, men også oss i trener - og støtteapparatet. Vi er mange som har vært ute av kamp-modus en periode nå. Feks ta en spiller som Lars Fuhre, som ikke har spilt kamp siden sensommeren 2020. Så når alle er i gang nå, handler det også om å finpusse ting inn til seriestarten. Vi gleder oss, avslutter "Skogen". 

 

 

Annonse: