- Det blir godt å komme i mål

Søndag runder Asker-gutta av årets sesong. Og med fasit i hånd, ender vi på en solid 3. plass i årets PostNord-liga. Obilor Okeke setter ord på hvordan det blir å runde av.

- Hvordan blir det å avslutte årets sesong "Obi" - godt å komme i mål?

Det blir godt å komme i mål, det har vært en litt rar sesong med mange kamper som har blitt utsatt. Men vi er heldige som får spilt så klager ikke over det.

- Årets sesong må vel også kunne sies å ha vært ditt gjennombrudd på dette nivået?

Ja jeg kom jo fra junior fotball i fjor og det at jeg har lykkes med en del og tatt nivået må jeg bare takke Vegard, Martin og resten av støtteapparatet som har hjulpet meg i år. Jeg har fått mye spilletid, mer enn jeg forventet, hehe, så jeg vil si at denne sesongen har vært et gjennombrudd på dette nivået absolutt. 

- Hva tror du venter oss mot Senja da - også et lag som nok vil avslutte sesongen med æren i behold?

Vi har egentlig ingen ting å spille for og det samme gjelder de men, vi må fortsette å spille som vi har gjort denne sesongen og spesielt kampen mot Kongsvinger der jeg mener vi spiller en god kamp. Jeg mener vi er et bedre lag enn Senja og spiller bedre fotball men, vi må ikke senke oss bare fordi det er Senja. Så det er bare å spille vårt spill så går det sikkert greit.

IMG_1786.JPG
Obi ga oss en perle av en suser som avgjorde lokaloppgjøret mot Bærum på Kadda i august. Da ble det "overfall" fra lykkelige lagkamerater.

- Hva vil du si er dine høydepunkt fra årets seriespill? 

Det har vært en del høydepunkter for meg denne sesongen som F.eks Bærum kampen der jeg bommer alene med keeper på stillingen 1-1 men så scorer jeg et fint mål på overtid også vinner vi kampen 2-1. Fikk en god følelse etter den kampen. Et annet høydepunkt er da jeg ble tatt ut til G19 landslaget for første gang, og var med på å slå Frankrike. Noe jeg aldri kommer til å glemme. Kan vel si at når fansen roper navnet mitt og når barna løper bort til meg og har støttet meg siden kampdag 1 så får jeg en god og morsom følelse. Det er ikke noe jeg kommer til å glemme og takker for støtten jeg har fått. Til slutt så hadde denne sesongen vært på topp hvis jeg hadde vunnet årets talent i PostNord-ligaen, men det er kult å bli nevnt.

- Hvordan skal "ferien" nå da brukes - nå som det "offisielle programmet" snart er over?

Det har vært en lang og rar sesong så denne ferien skal brukes til å slappe av og hente krefter til neste sesong.

 

Annonse: