Eliteserie-spiss klar for Asker Fotball

- Han utfyller troppen vår bra

Mandag signerte Mjøndalen-spiss Alfred Scriven (21) en utlånsavtale med Asker Fotball gjeldende ut 2020-sesongen.

Angriperen, som står oppført med åtte eliteseriekamper for bruntrøyene, var i fjor høst utlånt til OBOS-ligaklubben Ull/Kisa.

- I Alfred får vi en fleksibel spiller med mye fart. Han vil utgjøre stor trussel i bakrommet, samtidig som han liker å involveres i spillet. I tillegg er han solid i lufta, sier sportslig leder Rolf Magne Walstad til Askerfotball.no
 

Walstad er glad for å signere en spiller som har vært på klubbens radar i over ett år.

- Kevin Nicol og jeg prøvde oss på Alfred i fjor også, uten hell. Takket være hans stilling som toppspillerutvikler i Mjøndalen nå, klarte vi å få til en avtale som gagner begge klubber i år, opplyser Walstad.

Askers sportslige og daglige leder legger heller ikke skjul på at Scriven er en spiller klubben har ventet litt ekstra på:

- Til alle som har lurt på hvorfor Asker ikke har hentet inn en spiss tidligere. Vi har rett og slett ventet på Alfred, som er et godt valg for oss i forhold til typen og hans referanser. Vi ønsker unge og sultne spillere som vil opp og frem, og det har vi fått her, understreker Walstad.

Som følge av nye regler mellom klubber i OBOS-ligaen og PostNord-ligaen, kan klubber i PostNord-ligaen signere spillere fra høyere nivå på lån, til tross for at overgangsvinduet er stengt. Dette betyr også i praksis at klubbene som leier ut spillerne, kan hente tilbake spilleren på kort varsel ved behov.

- Jeg gleder meg til å ikle meg Asker-drakten, jeg har vært på jakt etter spilletid, og får det forhåpentligvis her, sier Scriven til Askerfotball.no mandag ettermiddag.  

 

IMG_6098
Ny spiss: - Han utfyller troppen vår bra, sier sportslig leder Rolf Magne Walstad om vår nyeste signering - i ny og flott Asker-drakt for anledningen. 

Tidligere Asker-trener og nåværende toppspillerutvikler i Mjøndalen, Kevin Nicol, er også glad for å hjelpe gamleklubben med spillerlogistikken. 

- Jeg er glad for å se at Alfred får muligheten i min gamle klubb Asker. I mine øyne kunne han spilt OBOS-fotball i år, med det talentet han har. Dette er utvilsomt en signering som vil gagne både oss i Mjøndalen, men forhåpentligvis også Asker, når Scriven åpner scoringskontoen for dere, sier Nicol til Askerfotball.no. 

Nicol trekker frem Scrivens kraftfulle tilstedeværelse i spillet som en av de styrkene vi i Asker kommer til å nyte godt av. 

- I Alfred får dere en kraftfull, sterk men også smidig angriper. Han er akkurat den typen Asker trenger i år, og jeg ønsker både han og klubben lykke til, avslutter Nicol. 

 

DSC_0088
Har troen: Toppspillerutvikler i Mjøndalen, og tidligere Asker-trener Kevin Nicol, tror Scriven vil bli en bra forsterkning på Føyka. Her fra Askers 3-0-seier over Nybergsund i 2018.


 

Annonse fra Obos-ligaen: