- Endelig nye nettsider

Her kommer sesongens beste nyhet så langt!

Endelig kan vi i Asker Fotball gå online igjen etter en lang periode uten nettsider. En fatal krasj hos vår tidligere nettleverandør, slo oss tilbake til år 2002 rent teknologisk. All data fra 2019-sesongen forsvant over natten. 

Vi begynte derfor prosessen tidlig i januar med å finne ny leverandør til nettsidene våre. I mars var vi klare for å sette i gang med ny leverandør. Seeds. Seeds leverer hjemmesider til alle klubber i Eliteserien og OBOS-ligaen. Det kunne ikke blitt bedre. 

Så kom coronakrisen. All virksomhet på Føyka og ellers i landet stoppet opp. På verst mulig tidspunkt for oss. 

Men nå, etter iherdig jobbing over digitale møter med Seeds, kan vi ENDELIG launche nye nettsider. I ny drakt. Med nytt design og utseende. På dagen vi skulle feid over Sotra på Føyka på fotballens nasjonaldag. 

- Endelig er vi på nett igjen, den satt langt inne, men jeg er veldig fornøyd med det produktet vi nå lanserer, sier medieansvarlig i Asker Fotball, Dag Vegel til Askerfotball.no. 

- Ideelt sett skulle vi gledet oss over tre poeng, feiende flott festfotball på fotballens nasjonaldag, men nye nettsider får være en god trøst.  

Vi i Asker Fotball retter en stor takk til Seeds, og spesielt prosjektleder Jon Arvid Ludviksen for solid bistand fra hjemmekontoret de siste ukene. 

Merk: Det er fortsatt et par ting som ikke er klart ennå. Blant annet oppdaterte bilder av alle lag og trenere. Dette kommer, men har av naturlige årsaker vært noe vanskelig å gjennomføre de siste ukene. Vi ber om forståelse for dette. Vi kommer i tillegg til å lansere flere spennende nyheter de kommende dagene og ukene som vil gjøre denne nettsiden særdeles "up to date". 

Annonse fra Obos-ligaen: