Flott sponsortreff gjennomført

Nok en gang samlet Asker Fotball sine samarbeidspartnere til treff. Og nok en gang ble det gjennomført med stil - 100% digitalt.

Markedsavdelingen samlet torsdags morgen sponsortroppene til digitalt frokostmøte. Her ble det dratt igjennom et godt programt med solide folk i "studio". 

For markedssjef Rune Klemestdal fikk med seg både hovedtrener Vegard Skogheim og kaptein Aaron Jones, mens sponsorer og samarbeidspartnere inntok møtet fra godstolen. De aller fleste på hjemmekontor. Og sistemann fra klubben, Rolf Magne Walstad, var også til stedet og bidro både med informasjon og IKT-kompetanse rundt billedfremvisninger.  

Aron_Jones_2020
Kaptein Jones ga samarbeidspartnere innblikk i hvordan rikets tilstand er i de innerste gemakker. Eller garderoben om man vil.

Men dagen aller ferskeste nyhet, kom fra signerings-hold. Ikke en ny spiller, men forlengelse av et godt samarbeid. Telia re-signerte sin avtale med Asker Fotball kun timer før frokostmøtet, og sånn sett kunne klubben starte dagen med en gladsak. Telia også selvsagt. 

Skjermbilde 2021-04-22 kl. 21.04.10
Telia-topp Jarle Berggaard har for anledning ikledd seg årets Asker-drakt. Dette for å vise forankring i det forsterkede samarbeidet mellom klubb og partner. Hvor også Telia-logoen pryder forsiden som vi ser. 

Ellers fikk alle samarbeidspartnere presentert seg i tur og orden. Og alle var nok gjengs enige i at man lengter etter å treffes også i real-life. Men enn så lenge er det å smøre seg med tålmodighet. 

Og både Roger Hansen fra Møller Bil og Torry B. Einan fra Energima, bidro også inn i nettverket med gode oppfordringer og informasjon om ting som kommer for partnerne. 

Asker Fotball har videre et årshjul som markerer spennende aktiviteter for sine samarbeids-bedrifter, og således håper man på Føyka at vi går lysere og spennende tider i møte. På flere plan. 

Annonse: