Før kampen: Nå blir det fest!

Lørdag tar vi i mot våre gule gjester, fiender og naboer til lokalderby. Og rammene er virkelig på plass!

For tidenes lokalderby skal ikke bare utspille seg på kunstgresset lørdag kl 16:00. Det skal nemlig bygges opp med gode aktiviteter i sentrum før kampstart. Fotballdart, samling på Egon, telt med supporterskjerf og caps, fanzone, ja you name it - we have it! Og du har også muligheten til å støtte klubbens arbeid med krone-beløp pr. tilskuer. I morgen er det nemlig fri inngang!

BSK_Asker Fotball_UKR.jpg
Disse to lagene barker sammen i morgen. Asker vs Bærum. Her fra februar, hvor man fant sammen i et felles standpunkt mot krigen i Ukraina. I morgen derimot skal det kjempes om 3 poeng.

Og klokken 15:00 marsjer store og små supportere retning Føyka i felles tog. Her skal det istemmes og heies på vei til kunstgresset, og våre gjester fra Sandvika skal få merke Føyka-trøkket!

QR_kode.png
Her linkes du rett inn til å kunne støtte klubbens Samfunns-satsning med kronebeløp pr. tilskuer som kommer lørdag.

I fjor endte oppgjørene med en deilig 2-1-seier for oss på Kadda, mens oppgjøret på Føyka ble en behagelig 3-0-reise. Og som alltid, disse oppgjørene leveres med målgaranti. For på benken hos de gule finner man Asker-børingen Bård Heggset som Bærum-coach. Mens i journalist-teltet finner vi Heggedølen Dag Magne Vegel, nyansatt markeds og media-mann hos Sandvika-klubben.  Også han en skikkelig Asker-supporter når han leter innerst inne i hjertekammeret. Og på tvers av klubbene har det vært mange felles spillere og trenere de siste 20-30 år. Så at disse oppgjørene betyr det lille ekstra, det er det ingen tvil om. 

IMG_2234.JPG
Sånn tar vi i mot gjestende lag på Føyka. Med bluss og trøkk. I morgen blir det samme oppskrift.

Så i morgen er det ingen grunn til å sitte hjemme - vi starter kl 11:00 i sentrum, og derfra går det slag i slag. Med andre ord - bare å komme seg på kamp!

Asker v Bærum kl 16:00 Føyka lørdag. 

Annonse: