Før kampen: -vært en oppløftende uke

Coach Skogheim er fornøyd med inngangen til helgens lokaloppgjør.

- Etter seieren mot Frigg syntes jeg det har vært en oppløftende uke. Noe småskader er det her og der, men det lever vi med. Sindre må dog stå over, men de som har trent har gitt oss positive signaler. Både de faste og prøvespillere, kommenterer Skogheim etter fredagens trening på Føyka. 

Skjermbilde 2022-07-30 kl. 08.15.01.png
Søndag skal vi hit igjen. Seier mot Bærum treningskampen i mars. Men tap i serien på Føyka. Nå står viktige poeng på spill.

Rundt spillerlogistikken kan Skogheim melde om en ny keeper i Enoc som går inn i troppen umiddelbart og er klar fra første dag om det trengs. Og det er også med både midtstopper og angrepsspiller på trening i disse dager. Dette som et resultat av at både Harald Hauso og Filip Fredhall begge forsvinner til studier denne høsten. Henholdsvis Bergen og USA. 

HaraldHauso_2år.jpg
Harald tar fatt på studier når han reiser til Bergen for å studere. Da må han erstattes og klubben er i full gang med jobben.

 

I forhold til kampen søndag, lokaloppgjør med to lag begge i poeng-knipe, forteller Vegard dette; 

- Lokaloppgjør - lever sitt eget liv. Og nå ikke minst, et av de viktigste oppgjørene på mange år, isolert sett. Kampen er av stor betydning for begge leire. Og med trenerskifte som Bærum nå har vært gjennom, er det ofte man kan få en kortsiktig positiv boost. Så det skal vi være forberedt på, for nye koster vil nok gjøre ting litt annerledes en det som har vært. Så vi går inn i kampen med full respekt for det som skal komme. Men vi tenker mest på oss selv, det er helt klart. Vi har vår kampplan og skal være oss selv, samt utnytte de svakhetene som hjemmelaget har.  

Skjermbilde 2022-07-30 kl. 08.27.21.png
Endringer i trenerkabalen på "Kadda"; ut med Bård Heggset, inn med Knut Nielsen.

Videre er det mange som har bitt seg merke i at flere unggutter nå får sjansen i Asker. Både på trening, i kamp-tropper samt innlemming i a-stallen. Til det sier Skogheim; 

 - De er med først og fremst fordi de er gode nok, ikke fordi vi MÅ. Så det ligger i bånn. Og vi ønsker jo å utvikle våre egne spillere også for fremtiden, spillere som da har gått gradene i klubben. Junior-laget har prestert godt, og de som har hospitert med a-laget har også levert bra. Og det er jo bl a Lasansa Seasy et resultat av. "Roffe" gjør en god jobb med G19-laget, og ikke minst de andre ungdoms-trenerne nedover i systemet vår jobber også godt. Så dette lover bra for fremtiden. Men spillerne må være gode nok i bånn som sagt, så størstedelen og motivasjonen må komme innefra. Så kan vi trenere inspirere og fylle på «driven» til spillerne fra siden.

Og med det retter Skogheim og resten av troppen nesa mot det som skal skje søndag på Kadettangen. Kampen er best på stadion, og med kort avstand forventes det godt med Askerbøringer på stadion. 

Skjermbilde 2022-07-30 kl. 08.46.27.png
2 stk Asker-veteraner fant veien til Sandvika stadion i vinter. De er nok på plass søndag, men trenger flere fra bygda i ryggen. Så møt opp og hei gutta våre fram!
​​​​

Bærum v Asker søndag kl 15:00

Sandvika stadion. 

Annonse: