Før kampen: - Vi møter et godt lag

Ny tøff bortekamp i PostNord-ligaen venter Asker-gutta søndag

Parallelt med at OBOS Brobyggeruka sparkes i gang, med FanZone i Asker sentrum i dag, reiser Asker-spillerne til ny kamp utenfor bygda. 

For det er andre bortekamp på rad når Asker setter seg på bussen retning Træff. Med avreise lørdags morgen, blir det busstur til Molde og trening på stadion dagen før, før Vegard Skogheim & co igjen setter kursen retning Reknes-banen søndag for kamp. 

IMG_6060.JPG
Det ble tap mot topplaget Hødd sist helg. Men nå satser gutta fra Asker på å klinke til med borteseier i Molde.

Trener Vegard Skogheim tror ikke det er all verdens å hente med seg fra Hødd-kampen, selv om det ble vist mye positivt der. Nå forventes et annet kampbilde. 

- Det er nok ikke så mye å ta med seg fra Hødd-kampen egentlig. Det forventes et helt annet kampbilde søndag. Sannsynligvis snakker vi mere dødballer, dueller og den slags ting, sier Skogheim til redaksjonen. 

IMG_2731.JPG
Skogheim på kontoret har gjort analysen sin og forventer en tøff kamp borte mot Træff.

- Træff er et godt lag. De har en tydelig spillestil, med mange spennende spillere i troppen sin. Vi må blant annet demme opp for høyresiden deres, for mye skapes derfra. Og så skal vi selv fremstå godt organisert, defensivt stabile og enkle og direkte i oppspillsfasen, oppsummerer Skogheim.

Vel vitende om at helgens oppgjør også er viktig poengmessig. 

Træff v Asker søndag kl 14:00 Reknesbanen

Annonse: