Fortsetter seiersrekka?

Søndag venter Notodden FK på Føyka.

Klarer gutta å forlenge seiersrekka? 

Møt opp på Føyka i morgen, så får du se Vegard Skogheim og hans menn måle styrke mot fjorårets OBOS-lag; Notodden FK. Og ikke minst, opprettholder vi farta på seierssporet?

Telemarks-klubben har vi nærmest møtt jevnling hvert år de 10 siste sesongen. Enten i treningskamper, "cupen" eller i seriespill. Og felles for de alle, det har vært tette og jevne oppgjør. Og hvem i Asker husker vel ikke "opprykkskampen" i 2010?!

Søndag møter vi en klubb som har restartet litt etter fjorårets nedrykk, med både nytt trenerteam og flere endringer i spillertroppen. 

Hos oss melder trener Skogheim fra siste trening før kamp; 

"Gutta virker påskrudd og fine. Vi møter et lag som har variert i prestasjoner, men på sitt beste kan de selvfølgelig slå alle lag i vår avdeling. Vi tenker mest på oss selv. Det viktigste er å få frem vårt grunnspill. Være klokkertro mot det. Etter fire kamper har vi fått noen poeng i banken og kan etterhvert bygge på det. Jeg tror fortsatt på fremgang i spillet mot Notodden. Vi er optimistiske, men samtidig realistiske . For uten hard jobbing i bunn, får vi ingenting"

VS_speider
Skogheim speider etter flere gode prestasjoner søndag. 

Asker v Notodden kl 16:00 søndag 09.08. på Føyka 

Annonse fra Obos-ligaen: