G-16:Overbevisende seier mot Kjelsås

Etter en noe seig start på sesongen for G16, ser det nå ut som det er i ferd med å løsne for Lars Skarholms gutter!

Lørdag 19 september var det Kjelsås som skulle få erfare at høstformen er i anmarsj. Det var en revansjelysten gjeng som feide all tvil til side og endelig kunne ta seieren hjem mot et lag som man har slitt mot tidligere. Så sent som i starten av august ble det 0-3 i en treningskamp på Kjelsås stadion.

Langskudd

Asker tar tak i kampen fra første spark på ballen og det var tydelig at nå skulle det kjempes og kriges på hver en ball og duell.

Etter ca 14 min knaller Mato ballen i tverrliggeren. Asker har helt klart initiativet i kampen og produserer en rekke gode og store sjanser.

23 min spilt og Goran krummer nakken og setter fart mot mål, da er det vanskelig å stoppe vår polske målmaskin og han setter kontrollert inn 1-0. Fullt fortjent ledelse i den nydelige høstdagen på Føyka.

Scorer_mål

Kjelsås kommer litt mer inn i kampen etter scoringen og utligner etter ca 34 min. Vi lar oss ikke stresse og setter det på kontoen for “trøstemål”

Det tar nemlig bare ca 1 minutt etter Kjelsås scoringen før Sivert setter 2-1 og ledelsen er tilbake for Asker sine gutter.

Omgangen ebber ut og lagene tar pause på stillingen 2-1.

10 min ut i andre omgang får Asker frispark fra 18-19 meter. Henrik Olsen gjør seg klar og er veldig oppmerksom og setter frisparket rundt muren og kontant i nettet. 3-1 og nå svinger det av laget og det er topp stemning på den delen av tribunen som har hjertet sitt i Asker..

Kjelsås trykker på og spiller Asker lave i banen og er nærme et par ganger. Men keeper Julius, som har kommet inn i andre omgang rydder opp.

Scorermål_2

Etter 65 min stormer Mato inn i 16 meteren og setter ballen i lengste hjørnet og dermed 4-1. Den scoringen kom på et viktig tidspunkt og luften gikk litt ut av gutta fra Kjelsås.

Asker kontrollerer kampen og spiller god og klok fotball. Da Maggi etter 73 minutter setter den definitive spikeren i kista med et herlig mål og dermed 5-1 er endelig ravansjen et faktum.

Alt i alt en meget fortjent seier til Asker G16 og klatringen på tabellen fortsetter.

Med tre kamper igjen av sesongen så er absolutt en topp tre plassering innenfor rekkevidde!

Asker v Kjelsås 5-1 (2-1)

Jesper N. Johansen, John U. Osmundsen, Saru Maheswaran, Henrik Olsvik, Erlend R. Jacobsen,