G05 oppsummerer

Gutta på 2005-årgangen gir oss sin oppsummering midtsommers.

"Etter en spennende høst hvor G05 skulle spisses til en mindre gruppe og formes som satsningslaget for 2020- sesongen, har våren blitt en helt annen enn forventet. Laget kom særdeles godt i gang med treninger på nyåret og tok nye steg mot det som tegnet til å bli en god sesong. De første treningskampene ble gjennomført mot god motstand, og med overbevisende spill og seire. Februar ble kronet med treningsopphold i Salou, hvor både mengde og kvalitet på treningene ble som ønsket og forberedt av lagets dyktige trenere, Ole Petter og Henning. Det ble spilt to treningskamper i Salou, begge mot god, Spansk motstand, en seier og et knepent tap ble fasit. 

OPE_2020
Ole Petter - hovedtrener for årgangen. Han har hatt en sesong-oppkjøring utenom det vanlige. Men har som vanlig stålkontroll på troppen sin og har fulgt opp spillerne tett gjennom corona-tiden. 

 Moralen og stemningen i laget har vært stor, og det var med styrket tro på suksess i 2020 at laget entret mars måned med planlagt oppstart Adidas cup og snart serie. Så blir verden snudd opp ned, og det uvirkelige skjer, ingen treninger, ingen kamper og sosial distansering innføres. Trenerapparatet var heldigvis raskt ute med å sette plan for egentrening og under Ole Petters myndige ukentlige oppfølging og krav til rapportering fra hver enkelt, ble den gode fysiske formen opprettholdt gjennom de vanskelige månedene, først uten organisert trening, deretter organisert trening men med begrensede grupper og uten fysisk kontakt. 

G05_1
Rolf Magne deler ut pokal. Gutta vant nemlig Asker-mesterskapet i straffespark-skyting. Nå speides blikket mot flere triumfer. Og ikke minst skikkelige kamper.

 Vi har ved inngangen til sommerferien fått spilt flere internkamper, og gutta har vist en enorm evne til å takle en vanskelig situasjon og holdt oppe motivasjon og spillelyst. Guttene, trenerne og støtteapparatet er godt forberedt og klare til «å sette i gang sesongen» med treninger på Føyka fra 21. juli, hvoretter vi håper på seriespill i august og flere cuper til høsten."

Tekst: Dan Siversten og Rolf Magne Walstad

Annonse fra Obos-ligaen: