G16: Sterkt avansement

NM G16; Vålerengen v Asker 2-3

Asker Fotball G16 avanserte videre i NM mandags kveld med en sterk borteseier mot Vålerengen på Valle.

2-3 endte det til slutt etter at Asker-gutta tok ledelsen 0-3 rett etter pause. 2-måls scorer Jens puttet på Asker’s mål Nr 1 og 3, og spilte en solid kamp. Men det var også flere sterke prestasjoner i denne kampen der Stephan Borgen Mork og Kristian Jabes Stensrud gikk foran sammen med Jens Santi Stavem i lange perioder.

Dagens 2-målsscorer Jens Santi Stavem

Jens utnyttet et uoppmerksomt VIF-forsvar og lagde 0-1. Etter en korrekt idømt straffe ble ballen hamret i krysset av Jonas Kvie Prestholdt og Asker var effektive, og selv om omgangen var jevnspilt var Asker det giftigste laget i kveldssola på Valle.

Rett etter pausen kriget Jens inn en corner til 0-3, og våre gutter hadde 4. runde billetten i lomma. Også VIF hadde sine muligheter, og reduserte til 1-3 etter 50 min. Vi var nære å punktere det blant annet etter gode dødballer fra Hermann Førde.

Selv om VIF reduserte til 3-2 beholdt man roen, og seieren var i følge en godt fornøyd lagleder Gulliksen fortjent.

Vi gratulerer med en sterk borteseier og avansement i NM!