Hardt straffet av Mjølner

Asker v Mjølner 1-2

Den kjappe oppsummeringen av søndagens oppgjør på Føyka er at hjemmelaget ikke scoret på sine mange store sjanser, mens gjestene Mjølner var dødelig effektive. Og så enkelt var det. For hjemmelaget hadde store sjanser i begge omgangene, som ikke ble omsatt i scoringer. Og dermed kunne Mjølner reise hjem til Narvik med 3 poeng i kofferten, da de selv var dødelig effektive på Føyka søndag. 

Skjermbilde 2023-09-03 kl. 19.50.24.png
Asker hadde både sjanser og trøkk nok til å kunne gjøre noe med søndagens resultat. Men det ville seg ikke helt.

For Asker startet best, og produserte farligheter alt i kampens første fase. Noe som mange trodde lovet godt for det kommende resultatet. Men Mjølner hevet seg de også, og viste at de kunne produsere ting de og. Dog var det Asker som hadde initiativet gjennom omgangen, og produserte flere sjanser som burde fått en bedre skjebne. Blant annet stangskuddet til Emanuelsen, som gikk innside av stolpen og trillet langs målstreken, bare for å gå ut til 5-meter etterhvert. Til hvilken stod stillingen seg altså 0-0. Men mange skjønte nok at her skulle det komme mål etter pausen. 

Skjermbilde 2023-09-03 kl. 19.50.58.png
Asker-gutta jagde på - men inn ville ikke ballen.

Og det gjorde det. Dog var det gjestene fra Narvik som var freidige nok til å ta ledelsen. I det 49. minutt flikker de inn et lavt slått innlegg fra 2 meter. Men Asker lar seg ikke stresse opp var den grunn. I stedet fortsetter man å male på, og fortsetter å produsere sjanser. Og i det 71. minutt kan innbytter Rafael Sorter bredside inn utlikningen, og mange trodde nok at Asker nå skulle vippe kampen i sin favør. Men som typisk er når man ikke setter egne sjanser, da utnyttet motstanderlaget dette og finner veien til nettmaskene selv. Så gjorde også Mjølner. Og i det 85. minutt går de røde igjen opp i ledelsen, etter en lynkontring. En ledelse Asker ikke klarte å rokke ved i sluttminuttene. Dermed et litt unødvendig tap på Føyka, hvor man sitter igjen med en følelse av å ikke gripe sjansen når den bød seg. 

Neste oppgave heter Lørenskog borte førstkommende helg. En fin anledning for gutta våre til å revansjere seg mot en tøff motstander. 

Asker v Mjølner 1-2 

Mål: Sorter

Tilskuere: 188

Asker: Hejer - Emanuselen, Jones (k), Pettersen, Kristiansen - Windt, Edstrøm, Skaret, Victorio - Adukonis, Fazi

Innbyttere: Ryssdalsnes, Sesay, Sorter og Nissen-Lie

Annonse: