Heggset: -En julegave for Asker-fansen!

Eskild B. Fredriksen har signert rett før julehøytiden.

Så kan vi altså ønske Eskild velkommen til Asker Fotball. Midtbane-mannen kommer fra Lyn og er en midtbane-spiller som trener-teamet har ønsket seg over en lengre periode. Nå faller altså brikkene såpass på plass, at Fredriksen skal ikle seg Asker-drakta for 2024-sesongen. 

Walstad_Gundersen.jpg
Sportslig leder Rolf Magne og Eskild tok seg begge fri fra julestria for å få på plass avtalen som gjør sistnevnte til Asker-spiller.

Vi stopper opp coach Heggseth, også han midt i juleforberedelsene, men tid til en god kommentar på ny-ervervelsen finner han; 

- I Eskild får en ballsikker midtbanespiller som passer ekstremt godt inn i vår spillestil. En spielfuhrer kort og godt! Det gjør at vi kan videreutvikle spillestilen ytterligere. Den midtbanen vi har nå med og Spiten sist på plass, gir oss flere alternativ og ferdigheter som utfyller hverandre. I tillegg så bringer han en profesjonalitet og personlighet inn i gruppa som vil løfte oss mye. En spiller jeg og Bredal tenkte på allerede for et år siden. Da var det ikke mulig. I dag satt julegaven til alle Askerfans. Jeg er jævla glad jeg ikke lyktes med å signere han til naboen i gult og sort i alt i 2022, så derfor er det svært gledelig at Eskild nå blir å se på Føyka i 2024, avslutter Bård som er klar på at vi nå får inn en spiller det er lov å ha forvetninger til. 

Velkommen til Asker Fotball, Eskild!

Annonse: