- I dag taper vi fortjent

Ingen god dag på Levanger for Skogheim sine menn søndag.

Vegard Skogheim hadde ingen problemer med å erkjenne at Asker tapte fortjent på TOBB Arena søndags ettermiddag. 

- I dag taper vi fortjent. Vi har en 20 minutters periode i starten av 2. omgang, men bortsett fra det så kommer vi ikke opp på nødvendig nivå. Vi blir tatt i duellspillet og pasningsspillet går heller ikke i det tempoet vi må ha for å gjøre det bedre i kamper som dette. For vi visste hva hjemmelaget kom med. 

IMG_5127.JPG
Skogheim ser frem til høstsesongen - som skal starte alt med en god kamp mot Hødd førstkommende søndag.

- Nå nytter det ikke gjemme seg. Det er fortsatt masse poeng å spille om, og så skal det bli fint å få en "komplett" stall i trening og til kamp igjen. Det er jo klart, når vi omtrent til enhver tid denne sesongen mangler 5-7 mann, så gir det utslag. Både i kvaliteten i treningshverdagen, samt i kamper. Hvor vi også må lene oss på flere yngre spillere, som tross alt har gjort så godt de kan. 

Og på TOBB Arena kunne Skogheim se at det var to overganger som ga mål til hjemmelaget. Men de hadde så absolutt nok av sjanser i spillet sitt, til at en H på kupongen var fint lite å si på. 

Nå er det hjemme å slikke sår, restituere og styrke seg til nok en tøff hjemmekamp neste søndag. Da kommer Hødd på besøk. 

Levanger v Asker 2-0. 

Gule kort: Skaug

Tilskuere: 411

Asker: Storsve - Haugen, Isegran. Jones (k), Hauso, Arzani - Skaug, Fazi, Kadri - Can, Fredhall

Innbyttere: Emanuelsen, Heredia-Randen, Solberg Aarstad og Sesay.

Annonse: