JR: Ny hjemmeseier

På en lørdag hvor det virkelig bøttet ned, kom Jr-gutta seg tilbake på vinnersporet.

En tett og jevn åpning, med muligheter for begge lag, var det publikum kunne bevitne i regnet på Føyka lørdag. For det var et Asker-lag som virkelig var lystne på sin førstre seier i den ny-oppsatte serien; Gutter 19 år Ekstra.

Så derfor smakte det godt når Tobias Øverbye fant veien til nettmaskene fra 30 meter i det 21. minutt. Stang inn og Asker i ledelsen.

Omgangen fortsetter så å være jevn, som alle kamper har vist seg å være på dette nivået, og lagene går til pause med 1-0 ledelse til hjemmelaget. Fortjent syntes publikummere og hjemmesupportere på Føyka.

Så starter 2. omgangen opp, det byttes i pausen og det byttes utover omgangen. Fortsatt jevnspilt, og både borte og hjemmelaget fortsetter å ha sine muligheter.

Men etter 61. minutter varter hjemmelaget opp med et innøvd corner-trekk. Det ekspederes nydelig i krysstet fra 16 meter, og ledelsen på Føyka dobles. Bærre lækkert. Målscorer: Lansana Sesay.

Så 10 minutter senere tildeles gjestene et straffespark av det billige slaget. VAR hadde nok vist at keeper Olaus Kvarme var først på ballen i det han kommer med en utstrusning, men i samme moment rett etterpå går også en Nordstrand-spiller i bakken. Dermed peker dommeren på merket. Og i det 77. minutt reduserer så gjestene fra Oslo øst.

Det kommer så en liten sluttspurt fra bortelaget, men vi er defensivt gode, og får noen muligheter på kontra også. Men flere mål blir det ikke på Føyka, og manager Roffe kan således innkassere 3 nye poeng. De første i høstens Gutter 19 Ekstra serie. Deilig det - og vi fortsetter å jage de gode prestasjoner.

Asker v Nordstrand 2-1. Øverbye (21.), Sesay (61.)