G09_2024

Jubel for G09 - mange lag i aksjon

Strålende forhold på flere baner denne helgen, og alle lagene fikk testet sine drakter.

På bildet over ser man G09-laget som deltok i turnering i nabofylket, nærmere bestemt Stoppen Vintercup. Ikke bare deltok de, men tok like godt med seg pokalen opp Lierbakkene etter sluttspillet søndag.

På lørdag formiddag spilte A-laget mot Bærum på Kadettangen (vant 3-0 som hjemmelag i OBOS Super Cup). 

Og tidligere på dagen hadde G19 allerede på morgenen gjort unna kamp i Tønsberg mot FLINT som endte med 0-4 seier til juniorgutta våre. 

G2011 møtte Nordstrand på bortebane, og overrasket kanskje både NIF og seg selv. 2-8 høres fint ut,  men først og fremst var det en sterk laginnsats som gledet Lars Henrik – aller mest.

PÅ søndag morgen var det G2010 sin tur. Vestre Aker var gjester, og vi dro det lengste strået med 4-1. Eric, Niko og Emilio var fornøyd med mye, men fant heldigvis flere forbedringspunkter etterpå – så det er mye jobb å ta fatt i fra tirsdag av.

G2008, byttet fra 1 til 2 motstandere og 25 spillere spilte mer eller mindre sammenhengende kamp fra 1330 -1630. Første kamp mot Strømsgodset Idrettsforening endte med seier 4-3, mens kamp nummer to mot Mjøndalen endte 3-2.  

Til uka fortsetter det fine været og dermed flere gode treninger, selv om kulda truer med retur. Blir det på med stillongsen igjen??

Annonse: