Justeringer i Gatelags-teamet

Samfunnsleder André Muri melder om et velfungerende opplegg som binder sammen og A-laget og Gatelaget på en ypperlig måte.

Askers A-lag har forsynt Gatelaget med assistenttrenere fra rollen ble fast innført i 2017. Ordningen er med på å knytte tettere bånd mellom lagene i klubben, og gir oss mer kompetanse, flere muligheter og fleksibilitet på trening. Aleksander Solli var førstemann og ble overlappet av Eivind Fallås Dahl. Roman Fazi kom selv og spurte om oppgaven da Eivind ikke kunne fortsette, og hadde den fast i ett år. Roman hadde for øvrig flere økter som vikar i sommer, og er en kar vi fremdeles lener oss på når vi trenger en coach.

Gutta som har vært innom har utført oppgaven med glans, og samtlige har løftet stemningen og tilbudet vårt med stabilt godt humør, glimt i øyet og gode innspill til den enkelte eller laget som helhet.

I august 2019 var det A-lagets kaptein Aaron Jones som overtok rollen. Aaron har siden gjort en plettfri jobb og er veldig godt likt. Han er også god på å se og justere det som trengs for at økta skal flyte best mulig. Aaron fikk jobbtilbud fra Bauhaus som kolliderer med Gatelagtreningene, og dermed fikk Bauhaus en kjemperessurs og Gatelaget måtte på assistentjakt!

Den prosessen var heldigvis hverken lang eller smertefull, og vipps var Didrik Sereba klar! Når vi nå går fra kapteinen på A-laget til toppscoreren på A-laget kan vi jo håpe at det viser seg i antall mål vi scorer på Gatelaget også. Didrik har hatt en økt allerede og gjort et meget bra førsteinntrykk. Han har store sko å fylle, men alt tyder på at Didrik skal fylle rollen utmerket. Vi setter pris på synergien mellom A-lag og Gatelag, og hvem er ikke glad i vinn-vinn situasjoner?

Nå venter Handelsbanken Brobyggercup på fredag, før det er seriestart onsdag i neste uke.

Annonse: