Knepent tap i generalprøven.

Kjelsås v Asker 1-0

Siste kamp før seriestart skulle etter planen vært spilt på Føyka i ettermiddag. Tunge nedbørmengder snudde rundt på det - kampen ble lagt til Grefsen stadion i siste minutt. Med kampstart 15:30. Helt greit det.

En jevn affære ble så utspilt på Grefsen stadion i dag - hvor begge lag hadde sjanser. Asker med blandt annet et stangskudd i 1. omgang. Men det var hjemmelaget som kunne gå til pause med 1-0 ledelse, etter et nydelig skudd fra 20 meter.

2. omgang ikke gammel - i det hjemmelaget får straffe i det 51. minutt. Men en dobling av hjemmelagets ledelse hindrer dagens keeper, Vegard Pedersen.

Vegard_Pedersen
En strafferedning tar vi med oss. Vegard Pedersen hindret ytterligere baklengs. Men noen mål "riktig vei" fikk han ikke se. I dag.

Og flere må ble det ikke på Grefsen denne dagen, selv om vi hadde både sjanser og initiativ nok til å vippe dette i vår retning. Men det viktigste i fotball, å score mål, manglet altså i dag.

Nå er det hjem til Føyka for å finpusse mannskap og matchform, før vi tar imot Bryne til seriestart til helgen.