Like langt på Eidsvold

Det ble tett og jevnt også på Eidsvold, og seieren kunne like gjerne endt i begge leire.

Med en Asker-gutt i Eidsvold-målet, Andreas Vedeler, kunne publikum i varmen på Myhrer få se en fotballkamp som hadde sjanser begge veier. Men det ble med to scoringer i første omgang og dermed poengdeling.

IMG_5423.JPG
Roman jager en av mange pasninger i lengderetning mandag.

For der hjemmelaget starter med å trille ball og inneha ballinnehav i kampens første 10 minutter, så var det Asker som var effektive. Litt klabb og babb i Eidsvolds oppspillsfase, gjorde at vi kunne snappe opp og sette fart. Og når Sindre Mauritz-Hansen blir satt opp i boks, 1 vs 1, så ja, da bare blir det farlig. Han rundet sin mann og satt den i lengste hjørnet. Utenfor nevnte Vedeler sin rekkevidde.

IMG_5400.JPG
Sindre; vår mann i målprotokollen. Sørget for nok en gang å tegne seg på scoringskortet for Føyka-gutta.

Utover omgangen så er oppgjøret jevnt, men hvor Asker har god kontroll defensivt. I tillegg har vi en rekke positive tilløp offensivt. Men i en god Asker-fase, så er det hjemmelaget som klarer å tråkle seg igjennom. Forsvaret vårt glipper akkurat nok til at en Eidsvold-spiller kan komme seg inn i boks og avslutte. Det gjør han klinisk og vi skriver 1-1 etter 30 minutter.

IMG_5365.JPG
Vegar Storsve - ny keeper på lån fra Grorud. Og han løste sine oppgaver til bestått.

Utover omgangen blir det så ikke flere mål, selv om Asker-gutta trøkker på det de kan. Men helt inn vil ikke ballen.

I 2. omgangen løfter så Eidsvold spillet sitt og trøkker på Asker i en tidlig fase. Men godt defensivt spill og gode klareringer, hindrer hjemmelaget til å gå opp i ledelsen. Og utover omgangen våkner vi også opp, og har flere store store sjaner på overganger og raids. Men på enkelte muligheter er vi dessverre akkurat for sent ute. Dermed blir det ingen flere mål på Myhrer mandag, og lagene kan tusle av banen med poengdeling. Det i en kamp som både kunne og burde hatt flere mål.

IMG_5420.JPG
Andreas Vedeler voktet buret vel for hjemmelaget mandag. Så vel, at han nektet Asker scoring ved flere anledninger.

Nå venter Alta førstkommende lørdag på Føyka. Og vi er på et godt spor, så her blir det ingen kjære mor for gjestende lag fremover!

Eidsvold Turn v Asker 1-1

Mål: Mauritz-Hansen