Lokal unggutt signerer sin første kontrakt

Mandag signerte unge Andreas Heredia-Randen kontrakt med Asker som gjelder til sommeren 2023.

Midtbanespilleren har i gått alle gradene i klubben, fra Akademiet via Gutter 2005 til nå å hospitere en dag i uka med Juniorlaget til Asker Fotball. 

De siste to årene har Andreas deltatt i Sone - og 
spillerutviklings-prosjektet til NFF Oslo. Høydepunktet der hittil i den delen av utviklingsløpet til «Andy» var uttak til Talentleiren i Porsgrunn sist sommer. Målet er ny leir til sommeren. 

Ole Petter, trener G05
Vi har en meget spennede G16-gruppe å være trener for, og Andreas er alltid klar for å øve med kvalitet slik at både han og kompisene hans kan utvikle seg. 

OPE_trener_Spania
Ole Petter - hovedtrener for G05 - har vært med å utvikle Andreas. Nå kan han fornøyd registrere at klubben tar grep og signerer kontrakt med den "egenutviklede" ungutten.

Andreas
«Jeg har gledet meg til dette i noen uker, men det er bare starten på veien videre!». 

Rolf-Magne; 
«Ingen hemmelighet at vi tror på Andreas. Det gjør andre klubber også, og det var dermed et poeng for oss å knytte gutten til klubben slik at det blir ro og fred i utviklingsløpet hans i årene som kommer». 
 

Andreas_He_fam
En fornøyd Andreas med stolte foreldre ved sin side - signerer sin første Asker-kontrakt. Pappa Fernando og mamma Bibi smiler bredt de også. - Vi i Asker Fotball har flere unge spillere, som mener alvor med fotballen. Det synes vi som klubb er moro, og ønsker å gjøre det vi kan for stimulere til ennå mer utvikling. 

- Hovedtrener Skogheim kikker på både junior og gutte-treninger ukentlig og ser at det er mange unge som vil mye, noe som gir gutta god konkurranse. De siste ukene har det f.eks vært 5-6 juniorer med på alle A-lagsøktene. 

«De merker nok forskjell, men biter godt fra seg», sier Sportslig leder Rolf Magne. 

Om Andreas og de andre unge i klubben;
«Jobben gjør gutta selv, mens vi veileder og utfordrer vekselsvis som best vi kan», avslutter klubbens spillerutvikler Svein Roger Pettersen

 

Annonse: