Skjermbilde 2024-01-28 kl. 09.36.40

- Lovende start

Asker v Frigg 3-1

Årets første treningskamp ble en positiv affære sett med Asker-øyne. Med mange spiller i aksjon, og vinterlige forhold på Føyka, var nok mange spente på hvordan "vintersleppet" ville slå ut for Bredal sine menn. Ikke minst med tanke på at oppstarten har bydd på utfordringen i treningshverdagen, med både kaldt vær og mye snø. 

Skjermbilde 2024-01-28 kl. 09.36.55.png
Bredal og Heggset på kontoret før kampen. Her legges slagplanen for vinterens OBOS Supercup, men også det viktigere som kommer; seriestarten.

På Føyka lørdag var det ungguttene som stod for beholdningen i målprotokollen. Til pause ledet Asker 1-0 etter scoring av Juvet Arnesen. Og rett før slutt ledet vi 3-0, etter nettkjenning av prøvespiller Fossum og Nissen-Lie. Men rett før dommeren skulle blåse i fløyta, fikk gjestende Frigg sin redusering, og kampen endte altså 3-1. 

Skjermbilde 2024-01-28 kl. 09.36.15.png
Her er mannskapet som var i aksjon lørdag. Samtlige fikk minimum 45 minutter i beltet.

Coach Bredal oppsummerer årets første kamp slik; 

- I dag var det en godt gjennomført første treningskamp, hvor vi fikk sett samtlige i aksjon i 45 minutter. Godt å se at vi er i god rute på struktur og fysisk grunnlag. Fortsatt veldig mye å jobbe med hva gjelder detaljer og valg i spillet vårt. Men en lovende start, mot et spillesterkt Frigg. I itillegg var det bra for oss å få sett prøvespillere vi vurderer, i aksjon.

Første runde i OBOS Supercup er dermed unnagjort, og vi retter blikket mot neste runde. Der venter Bærum førstkommende lørdag på AJ Arena. Kampstart kl 13:00

Asker v Frigg 3-1 

Mål: Juvet Arnsen, Nissen-Lie, Fossu, (p)

Tiskuere: 10

 

Annonse: