Målfest på Intility

Asker fikk pyntet på i målprotokollen etter lørdagens enveiskjøring mot et ungt VIF2

For det var liten tvil lørdags ettermiddag, når Didrik Sereba var veldig tidlig frempå. Allerede etter 2 minutter førte han Asker i ledelsen. Og med det var tonen satt.

Angrep etter angrep, og sjanser på sjanser. Asker kunne fort å ha ledet med enda flere mål tidlig i kampen. Men vi måtte til det 20. minutt når Julius Skaug kunne øke ledelsen ytterligere. Og når Sindre Mauritz-Hansen ga oss 3-0 ledelse etter 40 minutter, var kampen i realiteten punktert.

Mauritz-Hansen ga oss 3-0 til pause. Og med det var det ingen tvil om hvor poengene skulle lørdag.

I 2. omgangen er Didrik nok en gang tidlig frempå og sender oss i 4-0 ledelse i det 52. minutt. Og når Rasmus lekkert styrer en heading fra corner rett i mål, så kan Asker-guttene slippe opp på gasspedalen. Ikke minst kan coach Skogheim disponere troppen sin slik at mange får spilletid og spillere med med mange kamper, kan puste ut noe.