Målrikt i årets siste kamp

Som vanlig masse mål når United og A-laget braker sammen til kamp.

For det er blitt en årlig tradisjon at Asker United og A-laget møtes til dyst helt på tampen av sesongen. Og tradisjonen tro, det skulle bli mål. Mange mål, også i år. 

IMG_6515.JPG
En fryktet angrepsrekke hos Asker United. Her med toppscorer Alexander i midten.

Begge lag gikk ut i høyt tempo og det var tydelig å se at det sesongen ikke var helt ferdig ennå. For det var kamplyst og sult å spore i blikket til samtlige spillere. 

IMG_6513.JPG
Toppdommer Reidar Gundersen setter opp for avspark. Alvoret kan start og moroa begynne!

Og til speakers store "fortvilelse" begynte målene å renne inn. For her var det bare å ta frem kuleramme og kalkulator. Asker United gikk tidlig opp i ledelse og A-gutta slet med å holde følge. 

Men A-laget reddet seg mesterlig inn og kunne helt på tampen akkurat så vidt slite seg til et uavgjortresultat, slik at begge lag kom like langt i årets siste oppgjør. Med resultatet 13 - 13!

Roger Hasnen 2022.jpg
Bare god stemning etter kampen. Her er det kamsponsor Roger Hansen i Møller Bil som får en velfortjent hyllest.
Team United.jpg
Også trenerteamet til Asker United fikk oppmerksomhet. Her ved Rolf Hartviksen. I tillegg har vi Vegard Bueng - sammen er de en solid trenerduo for Asker United.
Foss og Cecilie.jpg
Og til slutt fikk selveste Mr United, Espen Foss, en stor takk fra Cecilie Lindgren i Asker kommune. Dette for lang og tro tjeneste i Asker Fotball med samfunn, United og sosialt engasjement. Foss skal nå over i sivil jobb fra 2023.

 

Annonse: