Målrikt i tåka

For Asker løsnet det virkelig etter pause i gårsdagens tåke-oppgjør på Føyka.

For mot Arendal i går, ble det til slutt godt med noteringer på måltavla. Mye takket være en toppscorer og et offensivt trøkk fra hjemmelaget etter hvilen.

Men det var gjestene som ga oss en leksjon i effektivitet. For de trengte ikke mange sjansene, ei heller av det store slaget, før ballen satt bak Thomas Lia i det 40. minutt.

For før den tiden hadde vi de største muilghetenen, men ballen fant ikke veien til nettmaskene i 1. omgangen. Og da måtte vi litt tungt gå inn i pausen med vissheten om at kampen måtte snus om vi skulle ha sjans på et godt utbytte i går.

Etterkampen
Tåka hang tjukt på Føyka i går. Men det var Asker-gutta som utnyttet det best og kunne juble etter kampen.

I pausen gjør så coach Skogheim 2 bytter og maner spillerne til offensivt trøkk. Og han får gode svar så og si umiddelbart. Et Asker-lag starter 2. omgangen som lausbikkjer under løpetid, beina går og man aner et lag som skal opp og frem. Og da er det også på tid at lagets toppscorer står frem; Fitim utlikner regnskapet i det 48. minutt, og vi er like langt på Føyka. Inn i kampen har også Sindre og Roman kommet, og med det bidratt med god offensiv kraft også.

For Asker pøser på med offensiviteten sin - og får betalt når Fitim legges i bakken innenfor 16-meteren 10 minutter etterpå. Han er selv sikker i sin sak fra krittet og kampen er snudd. 2-1 i det 59. minutt!

Men Asker gir seg ikke der, vi fortsetter og får en god overgang 10 minutter senere. Der feller gjestene oss i boksen og vi får ny straffe. Men også rødt kort deles det ut fra dommeren. Ny straffe, nytt Kastrati-mål! 3-1 og vi avgjør nok kampen her i det 68. minutt.

Fitim
Fitim med 3 pinner. Da vanker det Man of the Match-kåring. Og premie fra Asker Outlet. Sånn at Fitim kan se ut som 1 million Dollars utenfor banen også.

I det 79. minutt banker så Sivert Strangstad inn en spiker i kista, i det han setter ballen i mål etter en av våre mange cornere. Kampen er definitivt over og vi legger press på de andre lagene i toppen med vårt solide resultat.

Nå er det en god restitusjon og en bra treningsuke som gjelder - for borte mot Fløy til helgen er vi avhengig av et godt resultat der også. Og med denne høstformen, føler vi oss trygge på at gode prestasjoner skal komme!

Asker v Arendal 4-1. Kastrati x 3, Strangstad

Tilsuere: 160 stk

Gule kort: Ingen

Asker: Lia - Hauso, Jones (k), Madsen, Isegran - Skaug, Strangstad, Bencsik - Sereba, Scriven, Kastrati. Innbytt: Mauritz-Hansen, Fazi, Sunde, Solvang Nilsen, Fredhall