Stenbro_2024

Martin Stenbro AS forlenger med Asker Fotball

Enda en god nyhet fra Makedsavdelingen når en trofast støttespiller blir med videre.

For Martin Stenbro AS er et godt kjent navn i Asker Fotball-miljøet. Som "livslang" sponsor og samarbeidspartner, har det lokale firmaet ståt med klubben i tykt og tynt. Og når sjefen sjøl, Martin Stenbro, har vært en av våre mest ihugga supportere, ja da sier det seg selv av bedriften må følge Asker Fotball tett. 

Skjermbilde 2024-05-16 kl. 08.15.30.png
Martin fikk heder og ære, da han ved julelunsjen fikk Æresdiploma for langt og trofast sponsorsamarbeid. Men nå er det nye koster som styrer bedriten.

I dag derimot, har Martin overlatt ledelsen av bedriften til datter Trude, som etter mange år i selskapet, nå sitter i lederstolen. Og med det bedriftens kontaktperson inn i nettverket og ut mot kundene. 

Stenbro_2.jpg
Trude og en annen god partner, Roger Hansen i Møller Bil, har et godt samarbeid på foliering av biler ut fra Møller Bil Asker og Bærum.

Og som vår trofaste benkeslitere på tribunen får nye godt av, taket på Føyka er selvsagt ordnet av Martin Stenbro AS - i det de leverer alt innen foliering, dekor, markedsmateriell og "reklame". 

Skjermbilde 2024-05-16 kl. 08.21.05.png
Taket på Føyka levert av Stenbro - for OBOS.

Asker Fotball takker for et godt samarbeid over tid, og håper selvsagt vi kan samarbeide med Martin Stenbro AS i årene som kommer også!

Kontaktinformasjon; 

trude@stenbro.no

www.stenbro.no

Annonse: