Matias klar for 2 nye år

Gode nyheter fra Sporten i det vi bygger opp til en spennende helg

Matias Spiten-Nysæter er født og oppvokst på Føyka, og når klubben presenterte en 2-årskontrakt var midtbanespilleren ikke tung å be.

Matias har spilt i sort og hvitt, fra han var 7 år kun avbrutt av to sesonger på Godsets 2. lag.

Matias har tatt for seg i Asker-drakta. Og nå venter ytterligere 2 sesonger på Føyka. Her fra oppgjør mot de gule i vinter
Matias har tatt for seg i Asker-drakta. Og nå venter ytterligere 2 sesonger på Føyka. Her fra oppgjør mot de gule i vinter


Med tommel opp fra familien, er Matias selv veldig fornøyd; - dette er riktig sted for meg nå og videre!

Som med det også fikk dermed fram smilet hos hovedtreneren Bredal

- Dette er en signering som varmer et Askerhjerte, og ikke minst for en som har trent Spiten første gang da han var 6-7 år. En hardtarbeidende lagspiller, som er solid med ball. Utenfor banen en rolig fyr som er godt likt av alle. Utviklet seg mye i år, og en fortjent proffkontrakt. Forventer mye av han de neste årene.

Sportslig leder Rolf Magne kommenterer signeringer slik;


- Matias er en lokal, hardtarbeidende og seriøs gutt. Derforer det helt naturlig for Asker Fotball å satse på Matias, og viderutvikle han i Askerdrakta. Samt at vi vet at vi alltid får 110% innsats i det arbeidet Matias legger ned, avslutter en fornøyd sportssjef som nå gleder seg til en spennende helg. Samt fremtiden med spillere som Matias "ombord Føyka-skuta". 

 

Annonse: