Nedsablet av Lørenskog

Asker fikk seg en real karamell på bortebane lørdag.

Asker-gjengen visste at lørdagens oppgjør på bortebane mot Lørenskog kom til å bli en god test. Men at gutta fikk smake på å hente 5 baller ut av eget nett, var nok ikke med i beregningen. For allerede etter 5 minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen med et skudd i krysset. Og etter halvtimen ca doblet de blå ledelsen på corner. 2-0 stod seg til pause, og de med Asker-øyne håpet nok at laget skulle samle seg og rette opp inntrykket i 2. omgang. 

Skjermbilde 2023-06-13 kl. 21.55.53.png
Sana og Asker-gutta fikk det tøft i Kurlandsparken lørdag.

Men 2. omgangen var ikke gammel idet Lørenskog på en ny corner øker ledelsen, og med dette så var nok de underliggende tanker om det dette skulle bli en tung dag på jobb, i bakhodet på mange av gutta. For hjemmelaget ga seg ikke før det stod 5-0 på måltavla, og Asker-gjengen måtte bare innse at i dag var man ikke gode nok. 

Trener Bredal oppsummerer; 

- I dag taper vi fortjent 5-0.  For vi er langt unna på det aller meste vi foretar oss utpå banen i dag. Vi henger ikke med på intensiteten i kampen, og får aldri fortjent retten til å kontrollere kampen som vi ønsker. Så her er det kun en ting å gjøre: Trene med mer kvalitet og intensitet for å matche oss mot fremtidige motstandere av Lørenskog sitt kaliber. 

Lørengskog v Asker 5-0

Tilskuere: 85

Gule kort: Adukonis, Jones

Asker: Hejer - Emanuselsen, Jones (k), Jørgensen, Pettersen - Sesay, Skaret, Ryssdalsnes, Sorter - Adukonis, Fazi

Innbyttere: Victorio, Juvet-Arnsen, Edstrøm, Nissen-Lie, Jorang Ugelstad. 

Annonse: