Nesten 800.00 så Asker-spillere i aksjon

Dønski Fotball vgs. har sist uke vært på treningsleir. Der gikk det blant annet av stabelen en kamp med gode visningstall. Og ikke minst gode prestasjoner.

For under treningsleiren til Dønski Fotball vgs. fant vi 3 Asker-gutter i aksjon; Sivert, Håkon og Johan. Og som for våre spillere på NTG og deres opphold i Brasil, var også forholdene i Tyrkia upåklagelige. 

Lagbilde_hele_Dønski.jpg
Grønt gress og blå himmel for elevene ved Dønski Fotball-linjen under Tyrkia-oppholdet.

Og et av turens høydepunkt, var en oppsatt treningskamp mot Indonesia U20. For ikke bare ble det god og tøff motstand. Våre gutter fra Asker-markerte seg godt sammens med resten av laget. Og ved hjelp av live-stream, kunne en og annen publikummer også følge oppgjøret. Eller omtrent 800.000 om man vil. 

Lagbilde.jpg
Laget som var i aksjon mot Indonesia U20, med 3 Asker-spillere i aksjon.

Kampen endte til slutt uavgjort, hvorpå vår egen Sivert Ryssdalsnes ble overtidshelt i det han sørget for at sluttresultatet ble 3-3 med en scoring i det 96. minutt. En morsom opplevelse for våre, og helt sikkert hele fotball-linja på Dønski også. 

U20_Indo_2.jpg
3-3 mot Indonesia U20 er fint å ta med seg. Her en pust i bakken rett før kampstart.
U20_trenerteam.jpg
Trenerteamet på Dønski Fotball vgs. Noen kjente fjes med Bærum-link er det å spore her også.

Og med det så er det godt å se av flere av våre unge lovende spillere er ute i den store og varme verden og henter referanser og erfaringer. Noe som er godt å dra med seg når vinter-oppkjøringer starter for fult på Føyka om ikke lenge. 

Annonse: