Ny angrepsspiller på plass

Mesut Can klar for spill i Asker-drakta!

 (Foto: Anders Vindegg / Skeid.no)

Angrepsspilleren som i 2019 spilte for Skeid, fikk med seg en halv sesong i Ull/Kisa før tyrkiske Amed SK hentet Grorud-dølen sommeren 2020. Nå vender han hjemover og vi i Asker er selvsagt glade for at han valgte oss.

Mesut som altså kommer til oss fra nesten 2 års spill i tyrkisk fotball, ser frem til nye oppgaver for de svarthvite på Føyka. 

Mesu_can.jpeg
Mandag kom signaturen som sikret Mesut spill i Asker-drakta. Skogheim selvsagt godt fornøyd med det.

Mesut - velkommen til Asker. Hva tenker du om signeringen for oss nå?

- Etter gode samtaler med Rolf Magne og Vegard, så ga det meg god tro på det prosjektet man har i Asker nå. Det er en klubb med et godt opplegg og som alltid ønsker å være i toppen. Og det passer godt med mine egne ambisjoner. Til sammenlikning har jeg vært med på liknende prosesser med f.eks. Skeid. 

Asker da - hva visste du om oss før du signerte?

- Jeg vet at Asker alltid har vært et topplag i 2. divisjon. Et lag og en klubb med gode spillere og et ambisiøst opplegg. Det er en klubb jeg har spilt mot flere ganger, og som jeg også vet har vært nære å ta steget opp flere år. I tillegg kjenner jeg brødrene Kastrati godt, de har snakket varmt om klubben til meg. Så deg ga en god trygghet. 

Hvordan har da fotball-ferden vært de siste årene for deg?

- De to siste sesongene har jeg spilt i tyrkisk fotball, så på samme "nivå" som Asker Fotball befinner seg. Og før det har jeg vært i både Skeid og Ull/Kisa, forteller Mesut til askerfotball.no

Mesut slutter seg til troppen med umiddelbar virkning, og tiden får vise om det blir spilletid mot Alta førstkommende fredag. Nå handler det om å komme i gang med nye lagkamerater, samt bygge opp form til seriestart. 

- Jeg er ikke bekymret i forhold til seriestarten. Jeg har mer enn god nok tid til å prikke inn toppformen, avslutter en fornøyd Mesut Can.

Vegard Skogheim kommenterer

- Det er noen angrepsspillere fra fjoråret som er blitt borte. Så da er det godt å få inn en spiller med både mål og assists' på cv’en. Mesut har erfaring og er sulten på samme tid. Våre unge angripere vil ha godt av å trene og konkurrere med en spiller som har fersk toppfotball erfaring, sier en godt fornøyd Skogen til Asker Fotball. 

Vi ønsker Mesut velkommen til Føyka og vi gleder oss til å stifte nærmere bekjentskap med den offensive ny-signeringen!

Annonse: