Ny borteseier mot Vard Haugesund

Som tidligere denne sesongen dro vi til og fikk oss en sterk borteseier mot Vard Haugesund. Sluttspillet lever i høyeste grad!

Åsebøen stadion var for anledningen arena for Vard Haugesund v Asker. Sluttspill-kamp no 2 for oss - og en fin aneldning til å repetere resultatet fra forrige besøk til de rød-blå. 

For det var Asker, uten en småskadet Kim A. Madsen, som var best ut fra startblokkene i denne kamen. Faktisk fra A til Å, om vi får lov til å si det med Asker-briller. 

Og da lå det i kortene at vi skulle komme foran i mål-protokollen også. Og det gjorde vi i det Westerlund kranglet inn et mål etter 15 minutter. Dessverre blir målet stående som selvmål, da dommeren tolket det dithen. Synd for "Westy" - men så lenge vi går opp i ledelsen, så er det levbart. 

Når så scoringen hadde lagt seg, fortsetter vi trøkket. Og bakover er vi solide, med "vikar" Hauso som makker ved Aaron. Og bakerst står Lia godt og robust. Våken når ting skjer - selv om han nok har hatt verre dager på jobb. Backene våre også med offensivt, og da blir vi leie å møte, når laget generelt har en god offensiv driv i seg. 

2-0 kommer etter 21 minutter, når vi spiller vegg og klikk-klakk. Roman kommer ser fri på kant, og legger hardt og godt inn langs bakken. Der flikker Scriven ballen inn frekt, og vi dobler ledelsen. Det smakte jo selvsagt godt. 

Videre i omgangen kjører vi spillet og har kontroll fortsatt. Selv om Vard vil noe, så demmer vi godt opp for det som kommer. Til pause leder vi fortsatt 2-0. 

Måltrio
Våre menn; Didrik, Alfred og "Westy". Siste fratok dommeren mål på - men vi har raushet i Asker. Så vi lever med det i dag.

2. omgangen kanskje noe mere sjansefattig - men vi kontrollerer fortsatt det som skjer. Vard får til lite og vi kan ligge litt mere bak og kjøre gode overganger. Og i det 60. minutt ca, setter vi innpå Sereba for Fuhre

Sereba vil også på måltavla. Så når Fitim slår skrått ut 45, langs bakken, er ikke Didrik snauere enn at han setter den rett i kassa. Pang - 3-0 - og kampen er i realiteten punktert. Og når vi holder nullen også - er nok Mr Skogheim på benken strålende fornøyd med dagen prestasjon. 

Nå er der hjem og restituere, trene godt og bygge opp mot Sotra neste lørdag. 

Vard Haugesund v Asker 0-3. Selvmål (Westerlund), Scriven og Sereba.

Tilskuere: 160

Gule kort: Kastrati og Westerlund. 

Asker: Lia - Isegran, Jones (k), Hauso, Westerlund - Skaug, Strangstad, Fuhre - Kastrati, Scriven, Fazi. Innbytt: Sereba, Mauritz-Hansen, Bencsik, Sunde

 

Annonse: