Nytt meldekort innkommet

Roman Fazi gir lyd fra seg under hjemmekarantene. Og med det beveger vi oss inn i musikkens verden.

Vi har bedt Roman Fazi komme med gode musikk-tips fra hjemmekontoret. "Musikk tel arbe" sang Vazelina Bilopphøggers. Og det er sannhet i de ordene. For gå inn i en fotballgarderobe før eller etter både trening og kamp, og bli ikke forfjamset dersom noen høyttalere dunker ut musikk i forskjellige genre og toner. Og for å å guide oss litt i denne jungelen, har altså Roman tatt på seg oppdraget med å dele oss hans Topp 5-liste i musikkens verden: 

Roman_Fazi_2mål
Roman forteller oss litt om hva slags musikk det spilles i garderoben. Og ikke minst hans personlige favoritter.

- Vanskelig å velge ut låter, fordi jeg mener det er for mange bra låter, og det blir vanskelig å velge ut en enkelt. Så velger heller å ta artister, som jeg hører mye på.

 

Nr 1. Drake; Drake har toppet Spotify en stund nå og er kanskje den artisten som har laget flest sanger som faller meg i smak.

Drake_AF
Her er Drake.

Nr 2. The Weeknd; grunnen til at the weeknd kommer på min toppliste er mye pga unike stemmen hans, minner meg litt om Michael Jackson. Også lager han mye bra sanger.

The_Weeknd
The Weeknd. Også en hit på TikTok - for de som kjenner til det fenomenet.

Nr 3. Rick Ross; helt unik stemme, flere gode sanger. Også har han kanskje det beste kjennetegnet; «huuuh».

Nr 4. Maitre Gims; jeg er fan av fransk og utenlandsk musikk generelt, denne franske artisten er toptop!

Nr 5. Gilli; denne danske artisten lager mye bra sanger og er en artist jeg hører mye på.

Gilli
Dans musikk fra Gilli.

Kommentar: - Disse artistene er ikke nødvendigvis min Topp 5 liste som jeg mener er de beste artistene i historien, men artister som jeg vil si jeg hører mest på, avslutter Roman. 

Hjemmekontoret fortsetter altså litt til, og Roman og de andre gutta blir snart å se og høre igjen Føyka. Vi håper tida går fort!

Annonse: