Skjermbilde 2024-06-03 101530

Opp - ned - opp = utvikling

Sportslig leder Walstad gir oss en liten oppdatering på det som rører seg i de yngre lagene våre

Ungdomslagene har (som a-laget) variert med hensyn til resultater siste 2-ukersperiode.

Det ligger læring og utvikling i begge deler. Vi må vinne og glede oss over det, men og huske at vi allikevel garantert har forbedringspunkter. På samme måte må vi ved tap se etter det vi har øvd på / prøvd på og ikke fått til, slik at vi gjør det bedre neste gang….. Kanskje er det også deler av spillet vi ikke har fokusert (nok) på i trening siste ukene, som må tas fram igjen….

 

G13 har etter lokalderbyet mot Holmen (4-1 på Risenga) forrige mandag hatt seriefri. Perioden har vært brukt godt til trening, men også et par dager med fri fra hverandre – før innspurt mot sommeren….

Onsdag er det «påan igjæn» med OBOS cup mot Holmlia på Risenga 20.15 – kom kom 😊

 

G14-gruppa har jobbet svært godt over en lengre periode, og assistentene Eric og Niko reiste til Nesodden søndag med en sulten gjeng som var klar for 5. på rad. Det gikk veien der Mikkel, Marius og Sebastian var våre målscorere i 1-3 seieren på Berger Kunstgress søndag kveld. Dermed fulgte man det sterke resultat bort mot Ullern (1-2) før man sist søndag vant hele 6-1 mot VIF på Føyka.  

 

G15 måtte svelge to bitre piller med tap i jevne kamper borte mot Lyn (tap 2-1) og hjemme mot BVH (tap 1-2), før de i går søndag igjen dro på tokt på Oslo vest. Som mot Korsvoll 4 uker tilbake, vekslet lagene på ledelsen, men som en kjent mann sa – «det viktigste er å lede til slutt»; 3-4 mot Kjelsås på «taket» med Walid, Samuel, Fredrik HH – før Jesper AL sikret seieren med sin 3-4 scoring rett før full tid. Gutta og trener Fausto, kunne glede seg etter solid comeback etter 2-1 og hjemme-ledelse ved pause.

 

G16 med Erik og Henrik ved roret gikk for tre poeng på Kadettangen og vant etter oppskriften hele 0-5 søndag kveld. Etter brukbare spillemessige prestasjoner borte mot Grei (tap 3-2) og hjemme mot Årvoll (1-1) i siste perioden var det endelig på tide med en seier. Tobias, Erik, Even x 2 og Abdi var kveldens målscorere.  

 

G19-gutta har etter seieren mot Lillehammer 2. mai, fått smake på motgang. Selv om 2.lagskampene med a-gutta har gitt gode og positive opplevelser har junior kampene i mai måned gitt øvelse på det motsatte. Klare og fortjente tap hjemme mot Kløfta ! og Ull Kisa med ett bittert tap mot Readu borte (3-2) har ved siden av cup-exit mot Bærum vært mai-fasit.

Det var derfor en revansjesugen gjeng som møtte VIF i 26 varmegrader søndag. Varmen behersket våre best, og seieren ble tilslutt på 5-2 i knallsol på formiddagen med Oliver 2, Lars Fredrik, Aksel og Sander som våre på målscorer-lista.

 

Annonse: