NORWAY CUP - stopp for G16

Kvartfinalen mot Tromsdalen endte med exit for våre G16-gutter.

G16-laget møtte Tromsdalen UIL fredag formiddag på en av Ekebergs «gressbaner». Gutta fra Tromsø håndterte dagens underlag best, og selv om begge lagene hadde sine halvsjanser var det TUIL som tok ledelsen. Et godt angrep på vår høyre side endte med et innlegg bak våre stoppere, og ballen ble bredsidet i mål bak Seb.

TUIL spilte svært direkte, og der våre gutter delvis forsøkte å gjenta resepten fra gårsdagen var de for anledningen røde nordlendingene hvassere enn oss. Vår største sjanse i første omgang kom da Andeas spilte Kristian løs på vår venstre side. Ett godt innlegg møtte Lars Fredrik på bakerste men under press havnet ballen til side for målet. Ved pause meldte to av gutta pass, og vi fikk friske folk på. Bestillingen om mer direkte spill og et «knepp opp» i duellspill, gav delvis framgang men nok en gang var TUIL effektive .

En god kontring gav en ball inn bak våre stoppere, og ballen ble lobbet over vår keeper. Sluttspurten gav en redusering ved stopperen vår Eirik som var tilbake på banen etter å ha hvilt ryggen noen minutter. Dessverre kom ikke utligningen, selv etter et par «skudd-serier» i TUIL-blokken. Etter kampen summerte trener Falao opp kampen for gutta; TUIL håndterte forholdene best, og når et lag skulle vinne - var det ikke feil at det var vår motstander. Banen var ujevn og tørr. De var bedre enn oss i direkte spill, og vant! «Å komme til kvartfinale er bra!

Alle gutta har gjort en god jobb denne uka, og det har blitt utvist sterkt samhold. Og alle gleder seg til Adidas Cup og Interkrets kamper i ukene som kommer. 

PS! Takk til foreldregruppa for FANTASTISK support hele uka. Vi har verdens beste supportere, (sa en av gutta), og A-lags trener Skogheim som har vært blant dem denne uka var enig - og håper å se / høre dem på Føyka mandag mot VIF2. 

Annonse: