Oppgjørets time er nær!

Da er det bare å handle inn popcorn, valium og pepsi-max. For morgendagen byr på en thriller-avslutning av de sjeldne i Post Nord-ligaen, avd 2!

Bryne har rykket opp og gratulasjoner til jærbuene for det. Men nå er det oss og to lag til som må vente til lørdag kl 14:50 for å se hvem som har livets rett inn i en kvalik. Og for Asker sin del er det enkelt; vi har gjort vårt, nå må vi innta tilskuer-rollen og følge dramaet på avstand. 

For vi har spilt våre kamper, tatt våre poeng og løpt våre meter så langt i år. Denne runden er det vår tur til å ha spill-pause. Og da betyr det å ligge med beina høyt og følge spent med fra 2 kamp-arenaer på vestlandet. 

Bryne
Bryne - seriemester i år. Tar i mot nabo Egersund på eget gress for årets siste kamp. Er det fortsatt sult hos mestrene? Foto: Bryne FK.no

Jæren tar seriemester Bryne i mot Egersund. Laget som slo oss 4-0 i grunnspillet, men som var heldige med at vi kun spilte 1-1 i kampen i Sandnes. Store sjanser ble forspilt og vi hadde gyldne muligheter til å score både 1-2 og 3 mål den kampen. Men det ble altså poengdeling. 

VardHaugseund
Vard-Haugesund skal ut mot Arendal. Spår vi en jevn affære også her? Foto: Vard sin hjemmeside.

I Haugesund tar Vard imot Arendal. Det på lånt gressmatte på Åsebøen - en matte Asker besøkte 17.10. 3-0 ble det til Skogens mannskap den kampen, og Vard fikk virkelig smake på høstformen til Asker-gutta. I morgen skal Arendal avslutte sesongen på en skikkelig måte. Laget fra sørlandet har nok vært en av avdelingens skuffelser i år, all den tid de har både mannskap, rutine og opplegg som tilsier at de skal ligge helt i toppen i 2. divisjon. Om så ikke rykke opp også. Men de om det. Hver kamp lever som kjent sitt eget liv.   

Her er gjeldende tabell før morgendagens oppgjør!

Vard Haugesund v Arendal kl 13:00 Åsebøen stadion

Bryne v Egersund kl 13:00 Bryne stadion

Trenger du abonnement for å følge med på stream? Null problem, det skaffer du deg hos vår samarbeidspartner Røyken og Hurum Avis. Se mer om det her!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: