DSC_3541

Oppkjøringen godt i gang

Vi får coach Skogheim i tale for litt status 1 uke ut i oppkjøringen.

Etter at gutta våre da har svettet og løpt fra seg første uken under oppkjøring, tar vi en pust med Skogheim og se over status på det som skjer på Føyka i disse dager; 

Vegard, er det godt å få samlet troppene for en bra oppkjøring foran høstsesongen?

- Selv om vi har kort ferie på sommeren er det alltid godt å komme tilbake. Dessverre hadde vi litt for mange som ikke var fullt ut restituert på skadefronten pluss noe sykdom som gjorde at de tre første dagene under treningsleiren på Føyka ikke var helt optimal med tanke på antall. Men etter hvert kom det flere og flere tilbake og nå nærmer vi oss en fulltallig skadefri stall. Når dette skrives (fredag) er vi snart i gang med den åttende økten for uken. Fokuset har vært fysisk de første dagene, og det ser ut til at spillerne har holdt formen ved like under de 14 dagene som de hadde fri.

IMG_5312.JPG
Sander og resten av troppen har nå vært samlet for 1 ukes oppkjøring.

Hva slags fokus ligger i det å trene igjen etter en liten ferie for gutta?

- Som sagt har vi hatt fokus på det fysiske denne uken. Det er blitt løpt og vi har hatt styrkeøkt på SATS. I helgen skal vi fokusere mer på spillet både taktisk og individuelt. Når søndagen er over har de fleste spillerne gjennomført 10 økter på syv dager. Det er en god ballast 

SATS_Sommer_2022.jpeg
SATS Asker har vært arena no 2 for gutta våre under sommeroppkjøringen.

Spillerlogistikk og endringer i troppen – vil det skje litt der?

Vi jobber på harde livet for å få inn spillere. Vinduet åpner ikke før 1.august, så vi har litt tid på oss for å finne de rette spillerne. Vi er en liten tropp fra før, så det å få inn spillere som kan komplimentere stallen er noe vi jobber med.

IMG_5307.JPG
Asker åpner høstsesongen hjemme mot Frigg søndag 24.07.

Og vi åpner hjemme mot Frigg neste søndag, hva tenker du om det oppgjøret?

Starten på det vi kan kalle høstsesongen blir mer enn viktig. Vi møter Frigg, Bærum og VIF 2 i den rekkefølgen, og man trenger ikke mer enn en hjernecelle for å forstå at de kampene antagelig definerer hvordan høstsesongen blir. Men det er viktig for oss nå ikke å gape over for mye. Vi er nå opptatt av kvalitet på hver økt. Tenke en kamp om gangen og ikke se for langt frem. Fokuset er i nåtid og ikke i fremtid.

Og med det avrunder vi dagens intervju med Vegard og lar han få vende tilbake til oppgaver med spillertroppen. Første kamp kommer altså neste helg, i det vi tar imot Frigg til besøk på Føyka. 

Asker v Frigg søndag 24.07 kl 16:00

Annonse: