Partnertreff og juleavslutning

Mandag inviterte Asker Fotball sine partnere og venner til juleavslutning. Og med perfekte rammer det ble det en meget hyggelig start på uka.

For når man kan starte et partnertreff med julebuffet hos Quality Hotel Leangkollen, er lista på mange måter lagt. God stemning blandt våre samarbeidspartnere var det, og praten gikk flittig rundt bordene. 

Markeds_3.jpeg
Hotelldirektør på Quality Hotel Leangkollen, Merete Emanuelsen, fikk en velfortjent blomst for både godt vertskap og samarbeid.

Og med velvalgte ord fra markedssjef Rune Klemetsdal og daglig leder Rolf Magne Walstad, var det også en god anledning for å hedre gode støttespillere av Asker Fotball.

MArkeds_2.jpeg
Etter lunsj ble lokasjonen endret til Kråka Pub og Wettre Bryggerier. Og OBOS fikk prisen som Årets Samarbeidspartner. 

Så etter et nydelig inntak av julemat, ble så dagens oppmøte busset til Kråka Pub for både jule-øl smaking og ytterligere utmerkelser fra klubbens side. 

MArkeds_4.jpg
Bryggeri-sjef Hans E. Wettre taler til forsamlingen. Og ikke minst, det smakes på årets julebrygg. Noe bryggeriet har mange sorter av.

Og avslutningsvis kunne klubben både presentere spennende strategi-planer, samt presentere en viktig re-signering for a-laget; målmann Vegard Pedersen. 

Markeds_5.jpg
Avtroppende a-lagstrener Vegard Skogheim taler også til klubbens partnere. Her takker han for følget og ønsker samtidig klubben all lykke til videre.

Disse ble hedret mandag: 

  • OBOS - Årets Samarbeidspartner. 
  • Ivar Nilsen - mangeårig vaktmann på Fotballhuset under kamper og arrangement. 
  • Ole Jacob Johansen - tidligere styreverv og lokalpolitiker som i mange år har talt idrettens sak på Rådhuset. 
  • Merete Emanuelsen - hotelldirektør Quality Hotel Leangkollen -  som nylig re-signerte en ny og viktig samarbeidsavtale med klubben. 
  • Hans E. Wettre - bryggerisjef som stiller opp med lokaler og brygg i lune omgivelser. 
  • Sponsorrådet v/ Torry Einan i Energima, Jarle Berggaard Telia og Roger Hansen Møller Bil Asker og Bærum
  • Vegard Skogheim - a-lags trener de siste 3 år som nå tar fatt på nye oppgaver utenfor Føyka. 

Asker Fotball takker med det alle sine partnere og venner for året som har gått. Oppturer og nedturer har det vært, men det planlegges for et godt nytt år og markedsavdelingen kan allerede røpe spennende planer 2023! 

Annonse: